«Νταϊάνα»: To μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ έρχεται στο Netflix

«Νταϊάνα»: To μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ έρχεται στο Netflix

Οι παραγωγοί Joe DiPietro και David Bryan μεταφέρουν σε ένα μοναδικό μιούζικαλ την πολυτάραχη ζωή της πριγκίπισσας της Ουαλίας

diana__1_
Το Netflix ετοιμάζεται να κάνει μία νέα προσθήκη στη συλλογή του το φθινόπωρο, το μιούζικαλ που θα αφηγείται τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η θεατρική παραγωγή με τον τίτλο «Diana» πρόλαβε να πραγματοποιήσει μόλις εννέα παραστάσεις τον προηγούμενο Μάρτιο, καθώς τα θέατρα έκλεισαν λόγω πανδημίας.

diana
Οι παραγωγοί της θεατρικής παράστασης ανακοίνωσαν ότι θα ανέβει ξανά μόλις επαναλειτουργήσουν τα θέατρα στο Μπρόντγουει, πιθανότατα το Δεκέμβριο. Εώς τότε, η  παράσταση θα είναι διαθέσιμη για προβολή από την 1η Οκτωβρίου στην πλατφόρμα του Netflix, από μαγνητοσκόπηση που είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, που δημοσίευσε η παραγωγή στο Twitter. 

Το καστ του μιούζικαλ απαρτίζεται από την Τζίνα ντε Βάαλ στο ρόλο της Νταϊάνα, τον Ρόου Χάρτραμπ στο ρόλο του πρίγκηπα Κάρολου, την Έριν Ντάβι ως Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και την Τζούντι Κέι (βραβευμένη με Tony για την ερμηνεία της στο μιούζικαλ «Το Φάντασμα της Όπερας») στο ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έφυγε από τη ζωή το 1997. Το τελευταίο διάστημα, η βιομηχανία του θεάματος έχει φέρει έντονα στο προσκήνιο τη ζωή της, τόσο μέσω του τέταρτου κύκλου της σειράς «The Crown», όσο και με την βιογραφική ταινία «Spencer».

 

Ειδήσεις σήμερα: 

Οι τρεις λόγοι που φτάσαμε στο μαύρο ρεκόρ στα κρούσματα - Τι ανησυχεί τώρα τους ειδικούς

Τουρκία: Η κρίση φέρνει ανασχηματισμό - Γιατί ο Ερντογάν θέλει νέα ΥΠΕΞ την Τανσού Τσιλέρ

Σβήνουν σήμερα οι μηχανές των Pitsos και Pipelife

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης