Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την ώθησε να δώσει τη διάσημη συνέντευξη στο BBC;

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την ώθησε να δώσει τη διάσημη συνέντευξη στο BBC;

Με δόλια μέσα πείστηκε η πριγκίπισσα  Νταϊάνα να παραχωρήσει την συνέντευξη στον Μπασίρ

princess-dianat
Η συνέντευξη, που έδωσε η πριγκίπισσα  Νταϊάνα στον Βρετανό δημοσιογράφο Μάρτιν Μπασίρ, όπου μίλησε για το διαζύγιο της με τον πρίγκηπα Κάρολο και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ως μέλος της βασιλικής οικογένειας και καθήλωσε 22 εκατ. θεατές, δεν πραγματοποιήθηκε έπειτα από επαγγελματική πρόταση. Αντιθέτως, ο Μπασίρ χρησιμοποίησε ψέματα και δολοπλοκίες, προκειμένου να πείσει την πριγκίπισσα να του μιλήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times από τον περασμένο Οκτώβριο, ο δημοσιογράφος προσέγγισε πρώτα τον αδερφό της  Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ, δείχνοντας του δύο ψεύτικες τραπεζικές καταθέσεις για να τον πείσει ότι κάποιος από το περιβάλλον του και πιο συγκεκριμένα από το προσωπικό του, διαρρέει πληροφορίες στον Τύπο. Ο ίδιος είχε δηλώσει στο People«αυτό με είχε κάνει να συστήσω τη  Νταϊάνα στον Μπασίρ το 1995 κι αυτό οδήγησε στη συνέντευξη».

PRINCESS DIANA’s interview

Σε δημοσίευμα του People, αναφέρεται ότι ο δημοσιογράφος είχε ακολουθήσει μία παρόμοια μέθοδο για να πείσει και τη  Νταϊάνα. Τής έδειξε μία ψεύτικη απόδειξη νοσοκομείου, ισχυριζόμενος ότι η Τίγκι Λέιτζ-Μπουρκ, νταντά του Γουίλιαμ και του Χάρι, είχε κάνει έκτρωση και πατέρας του παιδιού ήταν ο πρίγκηπας Κάρολος. Δεν έμεινε, όμως, εκεί. Αργότερα έπεισε την πριγκίπισσα ότι ο πρίγκηπας έχει σκοπό να την σκοτώσει και να ζήσει μαζί με την Τίγκι. 
Κλείσιμο

Η πριγκίπισσα μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν αρνητική στο να κάνει οποιαδήποτε τηλεοπτική δήλωση. Έπειτα, όμως, από τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου, δέχτηκε να μιλήσει στο BBC και έκανε την επίμαχη δήλωση ότι: «ήμασταν τρεις σε αυτόν τον γάμο». Κανείς φυσικά δεν αμφισβήτησε τον δημοσιογράφο, αφού είχε πειστεί ολόκληρο το Παλάτι. Μάλιστα, η βασίλισσα Ελισάβετ ανέθεσε στον προσωπικό της γραμματέα να ερευνήσει την υπόθεση.  

Το BBC, έπειτα από αυτές τις αποκαλύψεις και δεδομένου ότι ο Μπασίρ εξακολουθεί να εργάζεται εκεί, ανακοίνωσε ότι προσέλαβε έναν ανεξάρτητο ερευνητή, προκειμένου να εξετάσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την συνέντευξη. Το πόρισμα θα δημοσιευτεί σε λίγους μήνες. 


Eιδήσεις σήμερα 

Ρεκόρ που... κόβει την ανάσα: Κράτησε την αναπνοή του για 24 λεπτά και 33 δεύτερα κάτω από το νερό!

Σάρον Στόουν: Ο παππούς μου κακοποίησε εμένα και την αδερφή μου - Τον «βοήθησε» η γιαγιά μας

Χαλάρωση μέτρων από το Σάββατο: Τι αναμένεται να ισχύσει για λιανεμπόριο, σχολεία και μετακινήσεις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης