«Το Ρ της Ερωμένης»: Δύο φόνοι, ένας ύποπτος, μισή αλήθεια

BT124_ΒΑΡΔΑΚΗ_

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις BELL

Η Ειρήνη Βαρδάκη που συστήθηκε στο αναγνωστικό κοινό το 2017 με την «Κρυσταλλία», επιστρέφει με ένα ψυχολογικό θρίλερ που θα παίξει με το μυαλό σας.  «Το Ρ της Ερωμένης» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις BELL
 ανοίγει νέους δρόμους στο ελληνικό ψυχολογικό θρίλερ, ένα είδος που συνδυάζει το κοινωνικό δράμα με το μυστήριο και τις ανατροπές, και έρχεται να αποδείξει ότι το συγγραφικό ταλέντο της Ειρήνης Βαρδάκη έχει πολλές και απρόβλεπτες πτυχές. Χρησιμοποιώντας πρωτοπρόσωπη γραφή, η αφήγηση εναλλάσσεται ανάμεσα στους πέντε χαρακτήρες και σιγά-σιγά, με τρόπο αριστοτεχνικό και μέσα από τα μοναδικά ψυχογραφήματα της συγγραφέως, ξεμπλέκεται ένα κουβάρι ψεμάτων, μυστικών και εξαπάτησης.

Αγγελική. Η σύζυγος.
Σέργιος. Ο σύζυγος.
Νεφέλη. Η κόρη.
Ευρυδίκη. Η ερωμένη.
Αστυνόμος Δεγλής. Εκείνος που πρέπει να βρει το δολοφόνο.
Πέντε ήρωες, πέντε διαφορετικές εκδοχές της ιστορίας, μία αλήθεια.

Δύο φόνοι. Ένας ύποπτος. Μισή αλήθεια. Με αντίπαλο την ερωμένη, το πρώτο που θα χάσεις είναι το μυαλό σου. Η παρτίδα ξεκίνησε. Τα πιόνια θυσιάζονται. Αν θες να σωθεί ο βασιλιάς, πρέπει να προστατέψεις τη βασίλισσά σου.Αντέχεις να μπεις στο παιχνίδι; 

Η Ειρήνη Βαρδάκη κατάγεται από το Ρέθυμνο. Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Έχει ασχοληθεί με τον κλασικό χορό και τον αθλητισμό. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στο χώρο της υγείας. Η «Κρυσταλλία» ήταν το πρώτο της μυθιστόρημα.

BT124_ΒΑΡΔΑΚΗ_

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

book_public

Αν ρωτήσουμε εννιά στους δέκα γονείς σχετικά με τα σχολικά... άγχη που έχουν για τα παιδιά τους, σίγουρα η συχνότερη απάντηση είναι το διάβασμα και οι επιδόσεις. Αναμφίβολα οι βαθμολογίες και η απόδοση του παιδιού στα διάφορα μαθήματα είναι ενδεικτικά της προόδου του – όμως δεν είναι τα μόνα σημάδια.

1