«Το Ρ της Ερωμένης»: Δύο φόνοι, ένας ύποπτος, μισή αλήθεια

«Το Ρ της Ερωμένης»: Δύο φόνοι, ένας ύποπτος, μισή αλήθεια

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις BELL

BT124_ΒΑΡΔΑΚΗ_
Η Ειρήνη Βαρδάκη που συστήθηκε στο αναγνωστικό κοινό το 2017 με την «Κρυσταλλία», επιστρέφει με ένα ψυχολογικό θρίλερ που θα παίξει με το μυαλό σας.  «Το Ρ της Ερωμένης» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις BELL ανοίγει νέους δρόμους στο ελληνικό ψυχολογικό θρίλερ, ένα είδος που συνδυάζει το κοινωνικό δράμα με το μυστήριο και τις ανατροπές, και έρχεται να αποδείξει ότι το συγγραφικό ταλέντο της Ειρήνης Βαρδάκη έχει πολλές και απρόβλεπτες πτυχές. Χρησιμοποιώντας πρωτοπρόσωπη γραφή, η αφήγηση εναλλάσσεται ανάμεσα στους πέντε χαρακτήρες και σιγά-σιγά, με τρόπο αριστοτεχνικό και μέσα από τα μοναδικά ψυχογραφήματα της συγγραφέως, ξεμπλέκεται ένα κουβάρι ψεμάτων, μυστικών και εξαπάτησης.

Αγγελική. Η σύζυγος.
Σέργιος. Ο σύζυγος.
Νεφέλη. Η κόρη.
Ευρυδίκη. Η ερωμένη.
Αστυνόμος Δεγλής. Εκείνος που πρέπει να βρει το δολοφόνο.
Πέντε ήρωες, πέντε διαφορετικές εκδοχές της ιστορίας, μία αλήθεια.

Κλείσιμο
Δύο φόνοι. Ένας ύποπτος. Μισή αλήθεια. Με αντίπαλο την ερωμένη, το πρώτο που θα χάσεις είναι το μυαλό σου. Η παρτίδα ξεκίνησε. Τα πιόνια θυσιάζονται. Αν θες να σωθεί ο βασιλιάς, πρέπει να προστατέψεις τη βασίλισσά σου.Αντέχεις να μπεις στο παιχνίδι; 

Η Ειρήνη Βαρδάκη κατάγεται από το Ρέθυμνο. Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Έχει ασχοληθεί με τον κλασικό χορό και τον αθλητισμό. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στο χώρο της υγείας. Η «Κρυσταλλία» ήταν το πρώτο της μυθιστόρημα.

BT124_ΒΑΡΔΑΚΗ_
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης