Διπλό πένθος στην οικογένεια Μικρούτσικου: Πέθανε ο πατέρας της συζύγου του

Διπλό πένθος στην οικογένεια Μικρούτσικου: Πέθανε ο πατέρας της συζύγου του

Ο πατέρας της Μαρίας Παπαγιάννη έφυγε από τη ζωή, το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά το τέλος της συναυλίας - αφιέρωμα στη μνήμη του συνθέτη

Παπαγιαννη_κηδεια__jpg_2
Πιο βαρύ είναι πλέον το πένθος για την συγγραφέα και σύζυγο του Θάνου Μικρούτσικου, Μαρία Παπαγιάννη, η οποία, λίγες μόλις ημέρες μετά την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου, έχασε και τον πατέρα της. 

Ο πατέρας της Μαρίας Παπαγιάννη έφυγε από τη ζωή, το βράδυ της Δευτέρας, την ημέρα δηλαδή που πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συγκινητική συναυλία - αφιέρωμα στη μνήμη του συνθέτη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η κυρία Παπαγιάννη, μάλιστα, στα παρασκήνια, μετά το τέλος της συναυλίας, μιλούσε σε δικούς της ανθρώπους για τον πατέρα της ο οποίος νοσηλευόταν μετά από πτώση η οποία του προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς.

♫ Θάνος Μικρούτσικος: «Το πιο όμορφο απ’ όλα δεν στο ’χω πει ακόμα» (2020)

Η ίδια, μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε πως ο αγαπημένος της πατέρας είχε συγκλονιστεί από την κακή εξέλιξη της υγείας του γαμπρού του Θάνου Μικρούτσικου και έλεγε: «Αν φύγει ο Θάνος, θα πεθάνω κι εγώ»!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία Παγαγιάννη αντιμετώπισε την ασθένεια αλλά και τον θάνατο του πολυαγαπημένου της συντρόφου ζωής με αξιοθαύμαστη υπομονή και μεγάλη αξιοπρέπεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης