Με τη «Νιότη» του Σορεντίνο ανοίγουν οι Νύχτες Πρεμιέρας - Απολύτως γυμνό το τρέιλερ!

Με τη «Νιότη» του Σορεντίνο ανοίγουν οι Νύχτες Πρεμιέρας - Απολύτως γυμνό το τρέιλερ!

Μάικλ Κέιν και Χάρβεϊ Καϊτέλ ως δύο συνταξιούχοι με... ορμές... και μια νέα «Μόνικα» γεννιέται - Δείτε την να μπαίνει γυμνή στην πισίνα

Με τη «Νιότη» του Σορεντίνο ανοίγουν οι Νύχτες Πρεμιέρας - Απολύτως γυμνό το τρέιλερ!
Δύο χρόνια μετά τη βραβευμένη με όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας «Τέλεια Ομορφιά» ο Πάολο Σορεντίνο επιστρέφει με τη δεύτερη αγγλόφωνη ταινία του «Νιότη» (Youth).

Σε ένα πολυτελές ελβετικό θέρετρο, παραθερίζουν ένας διάσημος Βρετανός μαέστρος στη δύση της ζωής του (Μάικλ Κέιν), ένας Αμερικανός σκηνοθέτης (Χάρβεϊ Καϊτέλ). 

Κλείσιμο
Παράλληλα θα συναντήσουμε μια ηλικιωμένη ηθοποιό (Τζέιν Φόντα),την κόρη του μαέστρου (Ρέιτσελ Βάιζ), η οποία μόλις έχει χωρίσει με τον γιο του σκηνοθέτη και μια γυναίκα... κόλαση και παράδεισο μαζί (είναι η γυναίκα που αναδύεται γυμνή από την πισίνα, η Ρουμάνα ηθοποιός Μανταλίνα Ντιάνα Γκανέα). 

Ο χρόνος κυλά ήρεμα, και αντίθετα με εκείνους, κανείς δεν μοιάζει να ανησυχεί για τον χρόνο που περνά. Οι δύο φίλοι και πρώην συμπέθεροι, παρατηρούν με τρυφερότητα τις μπερδεμένες ζωές των παιδιών τους, τα κραυγαλέα νιάτα των σεναριογράφων που δουλεύουν με τον σκηνοθέτη και τους άλλους ενοίκους του ξενοδοχείου και την ματαιότητα της νιότης να ξεδιπλώνεται μπροστά τους. 

Η ρουτίνα τους όμως θα διαταραχθεί όταν ένας απεσταλμένος της Βασίλισσας της Αγγλίας θα τους επισκεφθεί, προκειμένου να πείσει τον Φρεντ να είναι ο μαέστρος ενός κονσέρτου προς τιμήν του πρίγκιπα Φίλιπ, στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

«Πόσο χρόνο έχουμε μπροστά μας; Πόσος χρόνος μάς απομένει; Το μέλλον δίνει ελευθερία και η ελευθερία δίνει νιότη» είχε πει ο Πάολο Σορεντίνο στη συνένετυξη τύπου στο Φεστιβάλ Καννών όπου η ταινία διεκδίκησε το φετινό Χρυσό Φοίνικα .

Δείτε εδώ το επίμαχο trailer




και τα άλλα δύο trailer της ταινίας εδώ







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης