Μόνος, χωρίς τονΝίκο Πορτοκάλογλου, ο οποίος υπεβλήθη σε έκτακτη επέμβαση χολυοδόχου κύστης, θα εμφανιστεί ο Γιάννης Κόστιρας, στην προγραμματισμένη για τις 11 Σεπτεμβρίου μεγάλη συναυλία στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, η οποία θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Η ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά ήταν ενταγμένη στο συναυλιακό πρόγραμμα των δύο καλλιτεχνών, οι οποίοι περιόδευσαν μαζί ανά την Ελλάδα το καλοκαίρι. Η απλή αλλά απαραίτητη επέμβαση στην οποία χρειάστηκε να υποβληθεί ο Νίκος Πορτοκάλογλου άλλαξε τα σχέδιά τους οδηγώντας σε κάποιες αναβολές.
Δεδομένου όμως ότι δεν ήθελαν να απογοητεύσουν το κοινό της Θεσσαλονίκης που τούς περίμενε με ανυπομονησία ελήφθη τελικά η απόφαση η συναυλία να πραγματοποιηθεί κανονικά μόνο με τον Γιάννη Κότσιρα ο οποίος θα πλημμυρίσει την καρδιά της συμπρωτεύουσας με τις μελωδίες και τα τραγούδια του.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας