Στεφανία Μαρία Σιδέρη: Παρουσιάζει μια βραδιά φλαμένκο στο θέατρο «Πόρτα»

Στεφανία Μαρία Σιδέρη: Παρουσιάζει μια βραδιά φλαμένκο στο θέατρο «Πόρτα»

Τo Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 - Θα βρεθεί στη σκηνή με τους ταλαντούχους μουσικούς της

flamenko
Τo Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει στο θέατρο Πόρτα μια παράσταση φλαμένκο που φέρει την υπογραφή της χορεύτριας και χορογράφου Στεφανίας Μαρίας Σιδέρη. Η ίδια θα βρεθεί στη σκηνή με τους ταλαντούχους μουσικούς της.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό πληροφοριακό υλικό «πρόκειται για μια παράσταση που θέλει να ταξιδέψει τον θεατή, καθώς θα αναδείξει στοιχεία από τις μουσικές επιρροές που έχει δεχτεί η τέχνη του φλαμένκο στο βάθος των χρόνων, προκαλώντας μια βαθιά συγκίνηση».

flamenco
H χορεύτρια και χορογράφος Στεφανία Μαρία Σιδέρη, απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (κατεύθυνσης ψυχολογίας) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σπούδασε και έζησε το φλαμένκο στην πηγή του, στην πόλη Jerez de la Frontera της Ανδαλουσίας. Μαθήτευσε κοντά σε μεγάλους καλλιτέχνες του είδους όπως οι Ana Maria Lopez, ‘Mercedes Ruiz, Farruquito μεταξύ άλλων και συμμετείχε σε σημαντικούς διαγωνισμούς φλαμένκο της Ισπανίας όπως “XXII Concurso Nacional De Arte Flamenco De Cordoba”.

Έχει χορέψει υπό την διεύθυνση και τα palmas της σπουδαίας χορεύτριας Mercedes Ruiz και του γνωστού κιθαρίστα Santiago Lara σε πολυάριθμες ”peñas” (χώρους αποκλειστικά διαμορφωμένους για την παρουσίαση της τέχνης του φλαμένκο) της Ισπανίας ενώ την έχουν συνοδέψει αξιόλογοι τραγουδιστές όπως Miguel Lavi, David Lagos, Jose Mijita, David Carpio.



Ειδήσεις σήμερα:

Πώς οι κριτικές στο διαδίκτυο «ξυπνούν» τους ελέγχους της ΑΑΔΕ - Στα ραντάρ μέχρι και το Marketplac

Οι «βατοί» αντίπαλοι Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μια ανάσα πριν τους ομίλους - Ο αστερίσκος της ΑΕΚ

Φίλη της Μαντόνα «πρόδωσε» πώς είναι στα 65 της η διάσημη τραγουδίστρια - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης