Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Αυτά είναι τα δώρα που προτείνει για το Πάσχα - Δείτε φωτογραφίες

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Αυτά είναι τα δώρα που προτείνει για το Πάσχα - Δείτε φωτογραφίες

Ανάμεσά τους χειροποίητα αυγά και αντικείμενα, λαμπάδες και οικολογικά παιχνίδια 

Kykladic_Shop_-_Easter_1
Εμπνευσμένα από τα νησιά του Αιγαίου και με στοιχεία από την παράδοση αλλά και τον σύγχρονο σχεδιασμό είναι τα πασχαλινά δώρα που προτείνει για φέτος το Cycladic Shop, το Πωλητήριο του Μουσείου Κυκλαδική Τέχνης.

Ανάμεσά τους χειροποίητα αυγά και αντικείμενα, λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, οικολογικά παιχνίδια και μοναδικά κοσμήματα, ενώ, όπως κάθε χρόνο, ξεχωρίζει η ιδιαίτερη συλλογή κεραμικών αντικειμένων.

Kykladic_Shop_-_Easter_2


Το Cycladic Shop συνεργάζεται με σύγχρονους αγγειοπλάστες και καλλιτέχνες από τα νησιά του Αιγαίου που χρησιμοποιούν παραδοσιακούς τρόπους παραγωγής χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων, απαράμιλλης τέχνης και ομορφιάς. Σίφνος, Σκύρος, Πάτμος και Κρήτη είναι μερικά από τα νησιά η κεραμική τέχνη των οποίων παρουσιάζεται στο Cycladic Shop, αντικατροπτίζοντας τον ελληνικό πολιτισμό και το μοναδικό συνδυασμό των πολύτιμων στοιχείων της Φύσης: Γη, νερό και φως.

Kykladic_Shop_-_Easter_4
Κλείσιμο


Παράλληλα, στο Cycladic Shop διατίθεται μια ιδιαίτερη συλλογή διακοσμητικών μαξιλαριών. Τα υφάσματά τους είναι εικονογραφημένα με σχέδια και μοτίβα από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Τήνου, με θέματα από τη φύση του Αιγαίου, αποτυπώνοντας έτσι την αρμονική σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον του.

Kykladic_Shop_-_Easter_3


Ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο δώρο είναι τέλος μία συνδρομή στους Φίλους του Μουσείου. Για έναν ολόκληρο χρόνο, οι Φίλοι του Μουσείου απολαμβάνουν ελεύθερη είσοδο στο Μουσείο, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με δράσεις πολιτισμού, ξεχωριστές εμπειρίες, αποκλειστικά προνόμια και έκπτωση έως -30% στο Cycladic Shop. 

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας διαδικτυακά ΕΔΩ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης