Onirama: Ενώνουν τις μουσικές δυνάμεις τους με τον Γιάννη Κότσιρα στη σκηνή του «Παλλάς»
Σε ένα μουσικό αφιέρωμα στην δεκαετία του 2000
Τί τραγούδια ακούγαμε τη δεκαετία του 2000; Ποια από αυτά έγιναν μεγάλες επιτυχίες, ποια ξεχάστηκαν και ποια παρέμειναν ζωντανά με το πέρασμα του χρόνου. Απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα θα δώσουν οι Onirama, στη συναυλία που θα δώσουν στις 22 Μαρτίου στο «Παλλάς».
Τα μέλη του δημοφιλούς συγκροτήματος θα «ανακατέψουν» επί σκηνής μελωδίες, ήχους και μουσικές εποχές σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στις δεκαετίες, που άφησαν το δικό τους μοναδικό στίγμα.
Θρυλικά τραγούδια από τα 00’s τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και χορέψει, μεγάλες επιτυχίες των ONIRAMA, που μας έχουν ξεσηκώσει τα τελευταία χρόνια, αλλά και πολλά από τα αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια του Γιάννη Κότσιρα, που θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος τους, σε ενδιαφέρουσες διασκευές τους.
Μαζί τους θα είναι επίσης ο γνωστός συνθέτης, κιθαρίστας και ερμηνευτής Αντώνης Μιτζέλος.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.