Μόνος στο σπίτι: Ο Κέβιν Μακάλιστερ μεγάλωσε και έγινε... κατά συρροή δολοφόνος

Μόνος στο σπίτι: Ο Κέβιν Μακάλιστερ μεγάλωσε και έγινε... κατά συρροή δολοφόνος

Θαυμαστές της ταινίας συγκρίνουν τον Μακόλεϊ Κάλκιν με τον πρωταγωνιστή των ταινιών Saw – Διαβάστε τις ομοιότητες

Macalister1
Λίγες μέρες έχουν απομείνει για τα Χριστούγεννα και πολλοί είναι εκείνοι που κάθονται στον καναπέ τους για να απολαύσουν χριστουγεννιάτικες ταινίες που έχουν γράψει ιστορία. Ανάμεσά τους και οι ταινίες του Μόνος στο σπίτι. Από τότε που η ταινία του 1990 βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες, ο αξιολάτρευτος πρωταγωνιστής της, ο Κέβιν Μακάλιστερ - τον οποίο υποδύθηκε ο Μακόλεϊ Κάλκιν - παραμένει ένα βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι των Χριστουγέννων.

Και κάθε χρόνο από το 2014, η ταινία έχει καλλιεργήσει μια πιο σκοτεινή γιορτινή παράδοση: μια πολυσυζητημένη θεωρία των θαυμαστών ότι ο Μακάλιστερ έγινε κατά συρροή δολοφόνος.

Macalister


Κλείσιμο
Ή πιο συγκεκριμένα, η θεωρία, η οποία κυκλοφορεί, λέει ότι ο χαρακτήρας του Μακάλιστερ μεγάλωσε και έγινε ο Jigsaw, γνωστός και ως John Kramer, ο ανατριχιαστικός δολοφόνος από τις ταινίες Saw (Σε βλέπω).

Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους είπαν ότι ο σκανταλιάρης Μακάλιστερ έγινε σαδιστής και δολοφόνος.

Ο πρώτος λόγος είναι οι περίτεχνες αλλά χοντροκομμένες παγίδες που έστηνε για στους ληστές που υποδύονταν οι Τζόε Πέσκι και Ντάνιελ Στερν.

Οι θαυμαστές επισημαίνουν επίσης τη φυσική τους ομοιότητα με τα μπλε μάτια και τα ξανθά μαλλιά, καθώς και την τάση να βασανίζουν τα θύματά τους.

Σημειώνουν ότι ο Μακάλιστερ επικοινωνεί με τους ανθρώπους μέσω μιας ηλεκτρονικής συσκευής, ενώ ο Jigsaw μιλάει στα παγιδευμένα θύματά του μέσω μιας οθόνης.

Jigsaw


Και στο Saw II, ο Jigsaw σχεδιάζει να κάψει κάποιον ζωντανό και ορισμένοι λένε ότι η ιδέα αυτή γεννήθηκε από τον φόβο του Μακάλιστερ για τον φούρνο του υπογείου του.

Το είδωλο με τα μεγάλα μάτια της δεκαετίας του '90 αναπτύσσει επίσης μια γοητεία και ένα φόβο για τον απόμακρο γείτονά του, τον Marley, ο οποίος φημολογείται ότι είναι επίσης ένας κατά συρροή δολοφόνος με το παρατσούκλι South Bend Shovel Slayer.

Ένας θαυμαστής ανέβασε τη θεωρία του στο Reddit, γράφοντας: «Για μένα είναι απόλυτα αληθοφανές. Kevin = Jigsaw και οι δύο φτιάχνουν περίπλοκες παγίδες και έχουν προβλήματα θυμού. Ο Jigsaw έχει ένα δωμάτιο που μοιάζει με το υπόγειο του Κέβιν. Ο Jigsaw έχει μια παγίδα φούρνου που παίζει με το φόβο του Κέβιν και μοιάζουν πολύ».

Ο James Wan, συνδημιουργός του Saw, δήλωσε στη Huffington Post ότι ο Μακάλιστερ δεν αποτέλεσε έμπνευση, αλλά χαρακτήρισε τις θεωρίες «φοβερές».

«Έπρεπε να ξέρω από την αρχή ότι ο Μακόλεϊ Κάλκιν θα μεγάλωνε και θα γινόταν ο Τζον Κράμερ. Νομίζω ότι είναι φοβερό», είπε. «Είμαι πολύ κολακευμένος που οι άνθρωποι αφιερώνουν χρόνο για να διασκεδάσουν με όλες αυτές τις θεωρίες. Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που κάνω αυτές τις ταινίες. Θέλω οι θεατές εκεί έξω να διασκεδάζουν με αυτές».

πηγή:
newyorkpost

Ειδήσεις σήμερα:

To μετέωρο βήμα του Ράμα για τη συμφωνία της Ελληνοαλβανικής ΑΟΖ

«Μου ξέφυγε», λέει ο ιδιοκτήτης του Ντόγκο Αρτζεντίνο που κατασπάραξε το σκυλάκι

Μουντιάλ 2022: Οι ομοιότητες του Μαραντόνα του 1986 με τον Μέσι του 2022
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης