ΕΛΕΠΑΠ: Διοργανώνει φιλανθρωπικό γκαλά όπερας με κορυφαίους λυρικούς ερμηνευτές στο «Παλλάς»

ΕΛΕΠΑΠ: Διοργανώνει φιλανθρωπικό γκαλά όπερας με κορυφαίους λυρικούς ερμηνευτές στο «Παλλάς»

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τη στήριξη των γενναίων παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ

opera_singer
Κάποιοι από τους πλέον διακεκριμένους, διεθνώς, λυρικούς ερμηνευτές της χώρας μας ενώνουν τις φωνές τους προκειμένου να υποστηρίξουν ένα σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό. Ο λόγος για τις σοπράνο Έλενα Κελεσίδη, Βασιλική Καραγιάννη και Μαρία-Ηλιάνα Κατσούρα και τον τενόρο Γιάννη Χριστόπουλο οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο μεγάλο γκαλά όπερας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στο «Παλλάς» για την ενίσχυση των παιδιών της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ),

Το πρόγραμμα της μουσικής βραδιάς, στην οποία θα συμπράξει και η Ορχήστρα Νέα Πορεία, υπό την διεύθυνση της Νίνας Πατρικίδου, θα περιλαμβάνει έργα σπουδαίων συνθετών της όπερας οι Verdi, Bellini, Donizetti, Bizet, Rimsky-Korsakov, Delibes, Offenbach κ.α.

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr, είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1937. Έχει 6 Κέντρα σε όλη την Ελλάδα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο. Μέχρι σήμερα, με περισσότερα από 200 άτομα εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο, επιστημονικό προσωπικό, έχει προσφέρει υπηρεσίες ολοκληρωμένης αποκατάστασης, σε περισσότερα από 100.000 βρέφη , παιδιά και ενήλικες με κινητική αναπηρία και νευροαναπτυξιακά προβλήματα, από τη γέννηση έως και την ενηλικίωσή τους. Η ΕΛΕΠΑΠ για την προβολή και προώθηση του έργου της, διοργανώνει εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τους πιστούς και αφοσιωμένους φίλους της, αλλά και για τους νέους υποστηρικτές της. Όλα τα έσοδα των εκδηλώσεων που διοργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ αξιοποιούνται σε θεραπείες αποκατάστασης για τα Γενναία Παιδιά της. Καθημερινά, σε όλη την Ελλάδα, περνούν το κατώφλι της ΕΛΕΠΑΠ, περισσότερα από 1.000 βρέφη, παιδιά και ενήλικες με αναπηρία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης