Κεφαλονιά: Boutique Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής με την υπογραφή της Ezeni Athans

Κεφαλονιά: Boutique Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής με την υπογραφή της Ezeni Athans

Οι εκδηλώσεις θα έχουν διάρκεια από σήμερα 1 έως και τις 3 Αυγούστου

eygenia_maria_athanasopoulou
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Villa Forestata στο Ληξούρι είναι έτοιμη να ανοίξει τις πόρτες της και να υποδεχτεί το Boutique Classical Music Festival Cephalonia με την υπογραφή της καταξιωμένης Ελληνίδας πιανίστριας Ezeni Athans (Ευγενία – Μαρία Αθανασοπούλου).

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως και 3 Αυγούστου στις 20:30, χαρίζοντας μοναδικές μουσικές βραδιές με υψηλού επιπέδου εκτελέσεις από διακεκριμένους Σολίστ και κλασσικό αγαπημένο ρεπερτόριο.

Με την Ezeni Athans στο πιάνο και με τους Rosario Conte Ιταλία, Keiko Yamaguchi Ιαπωνία, Κωνσταντίνος Φρατζής σε σόλο εκτελέσεις, το Boutique Classical Music Festival Cephalonia υπόσχεται μία αξέχαστη εμπειρία.

Το Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής της Κεφαλονιάς θεσμοθετήθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2021 με εμπνεύστρια και δημιουργό την Ezeni Athans Πιανίστρια/Δρ. Σύνθεσης η οποία αντλεί της καταγωγή της από τα Φορεστάτα.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα βιογραφικά της στοιχεία η Ευγενία-Μαρία Αθανασοπούλου (Ezeni Athans) είναι υποψήφια διδάκτωρ του Ιονίου Πανεπιστημίου με διατριβή στη Σύνθεση με θέμα τον Ρώσο συνθέτη Alexander Scriabin. Κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών-Τμήμα Μουσικών Σπουδών με Άριστα, βήμα το οποίο την παρότρυνε να εστιάσει στην μελέτη της μουσικής δημιουργίας του συνθέτη τόσο ακαδημαϊκά όσο και σε επίπεδο επιτέλεσης των έργων του Scriabin στο πιάνο. Σπούδασε πιάνο με υποτροφία στο Βασιλικό Κονσερβατόριο των Βρυξελλών με μεγάλα ονόματα Καθηγητών όπως οι Evgeny Mogilevsky και Daniel Blumenthal.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα δίωξη σε βάρος της Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και Ίριδας

Αίγινα: Η 20χρονη είχε καταγγείλει τη μητέρα της για εξύβριση και ενδοοικογενειακή βία το 2014

Σέρρες: Ξεσπούν η μητέρα και ο αδελφός του φοιτητή που σκοτώθηκε στο ασανσέρ - «Ήταν ένα παιδί μάλαμα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης