Από τους σημαντικότερους και πιο δημοφιλείς εκπροσώπους της ελληνικής ροκ σκηνής ο Γιάννης Αγγελάκαςεπιστρέφει με έναν ολοκαίνουργιο δίσκο. «Έχω κέφια» είναι ο τίτλος της νέας αυτής δισκογραφικής δουλειάς στην οποίο ο τραγουδοποιός συμπράττει μουσικά με τους 100º C.
Το άλμπουμ περιέχει έντεκα τραγούδια, νέους σταθμούς μιας ψυχεδελικής διαδρομής που χαράζει η τρυφερότητα «αφηνιασμένων αγγελικών πλασμάτων».
«Έχω κέφια». Και πως αλλιώς θα μπορούσα να ονομάσω έναν δίσκο που η ηχογράφησή του ξεκίνησε λίγο πριν την πανδημία και τις εύφορες καραντίνες της και ολοκληρώθηκε λίγο πριν την ρώσικη εισβολή στην Ουκρανία και με μια ακόμα πυρηνική απειλή να πλανιέται χαρμόσυνη πάνω απ’ τα κεφάλια μας; Και τέλος πάντων εγώ κι οι συνεργάτες μου, σαν χαρούμενοι, περήφανοι πολίτες αυτής της αξιοσέβαστης, ελεύθερης, πλούσιας και δίκαιης χώρας που χαίρει άκρας ψυχικής υγείας και κοινωνικής ειρήνης, πως αλλιώς θα μπορούσαμε να ονομάσουμε τον δίσκο μας; Την ευγνωμοσύνη μας για όλα αυτά τραγουδάμε» σημειώνει με νόημα ο δημιουργός
Όλα τα τραγούδια του θα είναι διαθέσιμα στις ψηφιακές πλατφόρμες στις 6 Μαΐου.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.