Με δύο μεγάλες συναυλίες που θα δώσει στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα, στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου, θα αποχαιρετήσει ο Γιάννης Χαρούληςτο κοινό του για το φετινό καλοκαίρι. Ο δημοφιλής ερμηνευτής από την Κρήτη πέρασε τους τελευταίους μήνες στο δρόμο περιοδεύοντας ανά την Ελλάδα και ερχόμενος σε άμεση επαφή με τον κόσμο, μετά από έναν άνυδρο μουσικά, λόγω πανδημίας,χειμώνα.
Στις δύο αυτές αποχαιρετιστήριες συναυλιακές βραδιές, ο Γιάννης Χαρούλης θα «διηγηθεί» τις όμορφες μουσικές ιστορίες με στόχο να παρασύρει το κοινό του σε μια μουσική γιορτή με πολλά κι αγαπημένα τραγούδια, από το προσωπικό του ρεπερτόριο κι όχι μόνον. Μαζί του θα είναι μια ομάδα εξαίρετων μουσικών που θα δίνουν μελωδικό χρώμα στις «διηγήσεις» τους.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.