Από τον Πειραιά θα ξεκινήσει το καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι της η Νατάσσα Μποφίλιου. Η ερμηνεύτρια, μαζί με τους σταθερούς συνεργάτες της Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο, θα δώσουν την πρώτη ανοιχτή συναυλία τους στις 30 Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο.
Η «Εποχή του Θερισμού», η νέα παράσταση της καταξιωμένης δημιουργικής ομάδας της ελληνικής μουσικής, μία παράσταση βασισμένη στον τελευταίο ομότιτλο δίσκο τους που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, θα αποτελεί τον βασικό κορμό του προγράμματος που θα παρουσιάσουν. Τα καινούργια, πολυαναμενόμενα τραγούδια τους, ήρθαν με φόρα για να μεταφέρουν το φως, τη λάμψη και την αισιοδοξία τους αλλά ταυτόχρονα και το ρεαλισμό και τα κοινωνικοπολιτικά μηνύματά τους σε μία παράξενη και σκοτεινή εποχή.
Δεν θα παραλείψει ωστόσο θα ερμηνεύσει και αγαπημένα κομμάτια από προηγούμενους δίσκους της
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας