Νατάσσα Μποφίλιου: Τον άνδρα μου τον ερωτεύτηκα ακαριαία και παράφορα

Νατάσσα Μποφίλιου: Τον άνδρα μου τον ερωτεύτηκα ακαριαία και παράφορα

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για όλα…

Natassa_Mpofiliou
H Νατάσσα Μποφίλιου σε μια από τις σπάνιες φορές που δίνει συνεντεύξεις μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της και την κράτησε για ένα χρόνο μακριά από το τραγούδι αλλά και για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να κάνει ένα παιδί. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς για τη δημοφιλή τραγουδίστρια ήταν όταν οι γονείς της μίλησαν για εκείνη.

Το πρόβλημα της υγείας που δεν πήρε σοβαρά
Αναφερόμενη στο πρόβλημα της υγείας της είπε: «Για περίπου ένα χρόνο σταμάτησα να τραγουδάω. Είχα ένα πρόβλημα υγείας που είχα εγώ την ευθύνη για αυτό που συνέβη, γιατί κόλλησα Η1Ν1. Δεν έκανα καμία θεραπεία και συνέχισα να δουλεύω, γιατί γενικά είμαι παιδί της εργατιάς. Θεωρούσα πως έχω ευθύνη απέναντι στη μπάντα μου, τους επιχειρηματίες… Οπότε έκανα μια μεγάλη περιοδεία. Και σιγά – σιγά αυτό κακοφόρμισε μέσα και οδηγήθηκε να έχω προβλήματα σε διάφορα όργανα του σώματος και έπρεπε να σταματήσω. Εκεί κατάλαβα πόσο έχει σημασία να φροντίζεις τον εαυτό σου για να έχεις μια καλή πορεία. Είχαν περάσει 10 χρόνια χωρίς κανένα διάλειμμα. Δεν το είχα καταλάβει. Είμαι 17 χρόνια στο τραγούδι. Τον ένα χρόνο που έμεινα εκτός μου άρεσε, γιατί είχα πολλή κούραση και δεν το είχα καταλάβει».

Ο γάμος και ο παράφορος έρωτας
Μιλώντας για τον σύζυγό της είπε μεταξύ άλλων: «Τον ήξερα πάρα πολλά χρόνια, είναι ένας άνθρωπος της δουλειάς μας και παραγωγός στις τελευταίες δισκογραφικές μας δουλειές. Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και πριν τον γνωρίσω τον άκουγα φανατικά. Ο άντρας μου είναι μια εξαιρετική προσωπικότητα. Ένας τρυφερός άνθρωπος και ένας στιβαρός άνδρας, με θέση, με κύρος, που σε κάνει να τον σέβεσαι και να τον εκτιμάς. Τον ερωτεύτηκα ακαριαία και παράφορα και εξακολουθώ μετά από τόσα χρόνια να είμαι ακόμα ερωτευμένη».

Η απάντησή της στο ενδεχόμενο να κάνει παιδί
Αρχικά σεβόμενη όλες τις γυναίκες που έρχονται σε δύσκολη θέση δεχόμενες μια ανάλογη ερώτηση, απέφυγε να απαντήσει, ωστόσο λίγο αργότερα, απαντώντας σε άλλο ερώτημα για το κατά πόσο θεωρεί εμπόδιο ένα παιδί στην επαγγελματική της εξέλιξη, εκείνη τόνισε: «Ένας άνθρωπος που έχει μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή είναι ένας καλός καλλιτέχνης, καλός δημοσιογράφος, ένας άνθρωπος με επιτυχία και καριέρα. Δεν θα μπορούσα να πιστεύω πως η προσωπική ζωή που έχει εξέλιξη, όπως είναι η απόκτηση ενός παιδιού, θα μπορούσε να είναι ποτέ εμπόδιο στην καριέρα. Αυτό δεν το πιστεύω». 

Τι είπαν οι γονείς της για εκείνη
Η μητέρα της γνωστής ερμηνεύτριας σημείωσε χαρακτηριστικά: «Όταν προσπαθούσες να βοηθήσεις τη Νατάσσα, που ήταν πολύ μικρούλα, το πρώτο που έλεγε ήταν… μόνη μου! Έδειξε ότι θέλει να κάνει πράγματα μόνης της και τολμούσε να τα κάνει».

«Έτσι ήταν πέντε χρονών, έτσι ήταν δεκαπέντε, έτσι ήταν εικοσιπέντε, έτσι είναι και τώρα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αυτό είναι μπράβο της και μαγκιά της! Μετά από κάθε συναυλία, η Νατάσσα είναι ένα ράκος ψυχικό. Έχει δώσει και την τελευταία ικμάδα της δύναμης της», τόνισε, με υπερηφάνεια για την κόρη του, ο πατέρας της Νατάσσας Μποφίλιου

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Νατάσσας Μποφίλιου



Ειδήσεις σήμερα

Ρόδος- Γυναικολόγος: O εφιάλτης μιας 21χρονης στη καρέκλα του - «Βίασε την ψυχή και το σώμα μου»

Εμβόλιο για τον κορωνοϊό: Διεκόπη η δοκιμή του εμβολίου της Johnson & Johnson

Εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή: Ετοιμάζονται τα κελιά δίπλα στη 17Ν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης