Ο Εισβολέας επιστρέφει με καινούργια τραγούδια αφιερωμένα σε σύγχρονους «Ήρωες»

Ο Εισβολέας επιστρέφει με καινούργια τραγούδια αφιερωμένα σε σύγχρονους «Ήρωες»

«Ηρωες δεν είναι αυτοί που βλέπουμε στις μεγάλες οθόνες, με τις μπέρτες και τα μεγάλα μπράτσα, αλλά άνθρωποι απλοί, με φόβους και ανησυχίες, που παλεύουν για τις ιδέες τους, που παλεύουν στα νοσοκομεία, που παλεύουν για τα παιδιά τους, για την ευτυχία τους, για τη ζωή τους» σημειώνει ο ίδιος

Eisvoleas
«Ήρωες» είναι ο τίτλο του νέου EP 6 τραγουδιών, του Εισβολέα, κατά κόσμον Ηλία Παπανικολού. Η νέα αυτή μουσική δουλειά που μόλις κυκλοφόρησε συνδυάζει τη ραπ με τα μπλουζ, μπολιάζοντάς τα με '80s synths.

Ηλίας, Εισβολέας, Λιάκος, Είσβο. Τα πολλά «πρόσωπα» του βετεράνου της hip hop δεν χρειάζονται συστάσεις. Κάθε φορά που παρουσιάζεται στο κοινό, κομίζει και μια νέα πρόταση, ολοκληρωμένη και με άποψη, αλλά πάντα επίκαιρη – όχι όμως εφήμερη. Γιατί πάνω απ' όλα, ο Εισβολέας πιάνει το τέμπο της εποχής, δε φοβάται τις αλλαγές και προχωρά μπροστά με αλάνθαστο οδηγό το ένστικτο, το ταλέντο και την ευαισθησία του.
Hroes_Eisvoleas

Αυτή τη φορά, ο Ηλίας ή Λιάκος Παπανικολός ή Εισβολέας στρέφει το βλέμμα του στους μικρούς ΗΡΩΕΣ της εποχής μας, σε αυτούς που, όταν καταρρέουν τα πάντα γύρω τους, παραμένουν αξιοπρεπείς και όρθιοι, άνθρωποι που «πολεμούν σθεναρά για τα δικαιώματά τους», που δεν «το βάζουν κάτω», άνθρωποι «της διπλανής πόρτας» που «στέκονται ηρωικά απέναντι σ' αυτό το «ανίκητο» τέρας, ο καθένας από την μεριά του και όλοι μαζί».

Οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν τη δύναμη και την πηγή της έμπνευσής του. «'Ηρωες» δεν είναι οι χάρτινοι σούπερ-ήρωες της μεγάλης οθόνης και των σίκουελ, αλλά οι άνθρωποι της καθημερινότητας, «με φόβους και ανησυχίες, που παλεύουν για τις ιδέες τους, που παλεύουν στα νοσοκομεία, που παλεύουν για τα παιδιά τους, για την ευτυχία τους, για τη ζωή τους κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό».Σε αυτούς τους «θεούς των μικρών πραγμάτων» αφιερώνει ο Εισβολέας το νέο του ΕΡ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης