«Αν δεν υπήρχαν οι Πυξ Λαξ, ίσως να μην υπήρχαν οι ΜΕΛISSES…» εξομολογείται ο Χρήστος Μάστορας.Και να που ήρθε οι στιγμή ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας του να βρεθούν στο ίδιο στούντιο με το συγκρότημ,α – είδωλο των εφηβικών τους χρόνωνγια την ηχογράφηση του τραγουδιού «Να Mε Θυμηθείς», το οποίο περιλαμβάνεται στο νέο album τωνΠυξ Λαξμε τίτλο «Μέσα Aπό Tις Φωνές Των Φίλων».
Το τραγούδι ερμηνεύουν ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, ενώ την ενορχήστρωση έχουν κάνει οι ΜΕΛΙSSES, οι οποίοι παίζουν και ως μουσικοί. Ο Μπάμπης Στόκας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Χρήστος Μάστορας, ο Κώστας Μαυρογένης και ο Θάνος Λαΐτσας ένωσαν τις δυνάμεις τους δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό σ’ ένα τραγούδι που έχει ήδη ξεχωρίσει.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι ΜΕΛΙSSES διασκευάζουν ένα τραγούδι των Πυξ Λαξ. Προηγήθηκε, πριν τρία χρόνια η διασκευή του του «Γιατί» η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
Επίσης, στο album «ΜΕΛΙSSES DUETS» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Records, με 24 τραγούδια περιλαμβάνεται το ντουέτο τους με τον Μπάμπη Στόκα στην επιτυχία «Το Κύμα», που είχε παρουσιαστεί στη σκηνή των βραβείων Mad VMA αποσπώντας θετικά σχόλια.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.