Μπίλι Άϊλις: Χαμός στο youtube με το νέο της βίντεο για το body shaming

Μπίλι Άϊλις: Χαμός στο youtube με το νέο της βίντεο για το body shaming

'Εχει κάνει σχεδόν 10 εκατ. views μέσα σε λίγες ώρες

Μπιλι_Αιλις_φωτο
«Το σώμα στο οποίο γεννήθηκα δεν είναι αυτό που ήθελες;» διερωτάται η Μπίλι Άϊλις στο νέο της βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε απροειδοποίητα χθες βράδυ και μέσα σε λίγες ώρες κοντεύει να φθάσει τα 10 εκατομμύρια views! Πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους, διάρκειας 3 περίπου λεπτών, η οποία θίγει το ευαίσθητο θέμα του body shaming, τα προβλήματα, δηλαδή, που δημιουργούν τα σχόλια για το σώμα κάποιου.
Billie Eilish - NOT MY RESPONSIBILITY - a short film

Η 18χρονη ερμηνεύτρια – τραγουδοποιός, που θεωρείται από πολλούς ως το νέο φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, έχει, εδώ και καιρό, δημιουργήσει μια νέα μόδα η οποία επιβάλλει φαρδιά ρούχα που δεν διαγράφουν το σώμα. Η επιλογή της αυτή έχει άμεση σχέση με το body shaming, ένα θέμα το οποίο προσεγγίζει μέσα από το νέο της βίντεο με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο, δεδομένου το έχει αντιμετωπίσει και η ίδια.

«Έχεις απόψεις για τις απόψεις μου, για τη μουσική μου, για τα ρούχα μου, για το σώμα μου. Μερικοί άνθρωποι μισούν αυτά που φοράω, σε άλλους αρέσουν. Άλλοι τα χρησιμοποιούν για να κριτικάρουν άλλους, άλλοι τα χρησιμοποιούν για να κριτικάρουν εμένα – αλλά σας νιώθω να με παρακολουθείτε. Πάντα.» λέει με νόημα στο βίντεο και προσθέτει: «Παρ’ όλο που δεν έχετε δει ποτέ το σώμα μου, με κρίνετε γι’ αυτό. Γιατί; Κάνετε υποθέσεις για τους άλλους ανθρώπους βασιζόμενοι στο μέγεθος των ρούχων τους. Εμείς αποφασίσουμε ποιοι είμαστε. Εμείς αποφασίζουμε τι αξίζουν».

Ειδήσεις σήμερα:

Εξέγερση στους Τόρις για τα μέτρα ταξιδιωτικής καραντίνας που προωθεί η κυβέρνηση Τζόνσον

Brexit: Ο Μπόρις Τζόνσον θα συναντηθεί με την ηγεσία της ΕΕ τον επόμενο μήνα

ΠΟΥ: Αυξήθηκαν οι νεκροί στην Ευρώπη τον Μάρτιο λόγω κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης