Με τον χρόνο φίλο

Με τον χρόνο φίλο

Ο πολυπράγμων Αθηναίος Λόλεκ -κατά κόσμον Γιάννης Αναγνωστάτος- παρουσιάζει σε μια συνάντηση στον μουσικό χώρο της Βαβέλ νέες ακυκλοφόρητες μουσικές και ένα ακουστικό σετ με τραγούδια από τα τρία προσωπικά του άλμπουμ

lolek
Είναι 38 ετών, ζει στην Αθήνα και έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος μηχανικός. Ο Λόλεκ -κατά κόσμον Γιάννης Αναγνωστάτος- είναι συνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής και μουσικός παραγωγός. Ξεκίνησε με μαθήματα ακορντεόν στην ηλικία των 12 ετών και αργότερα έμαθε κιθάρα και τύμπανα. Την περίοδο 1999-2007 συμμετείχε στα συγκροτήματα Mafia Maggots, Touched και Bolek & Lolek ως ντράμερ και συνθέτης.

Το 2009 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο "Alone" από την δισκογραφική εταιρία Inner Ear. To 2011 ακολουθεί ο δεύτερος προσωπικός δίσκος, "Αχινός" επίσης από την Inner Ear. Το 2015 κυκλοφόρησε η τελευταία δισκογραφική του δουλειά, "Ουρανός Μολύβι", μια ανεξάρτητη παραγωγή από την InRealTime Records.

Το 2009 ξεκινά επίσης να γράφει μουσική για το θέατρο και αργότερα συμμετέχει ζωντανά επί σκηνής στις παραστάσεις "Κατερίνα" –στην παράσταση βασισμένη στο βιβλίο του Αύγουστου Κορτώ «Το βιβλίο της Κατερίνας», στο Θέατρο Θησείον σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη, "Κυρία Ντάλογουεϊ" στο Θέατρο της οδού Κεφαλληνίας σε σκηνοθεσία Μαρίας Ξανθοπουλίδου και "Σκίτσα της Αθήνας/Ακυβέρνητη πολιτεία" στο Θέατρο Βασιλάκου σε σκηνοθεσία του Ακύλλα Καραζήση.

Στις 25 Ιανουαρίου ο Λόλεκ παρουσιάζεται και παρουσιάζει για πρώτη φορά στον μουσικό χώρο της Βαβέλ στο Μαρούσι νέες ακυκλοφόρητες μουσικές και ένα ακουστικό σετ με τραγούδια από τα τρία προσωπικά του άλμπουμ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης