Εμπειρίες με «άλλα μάτια»

Εμπειρίες με «άλλα μάτια»

Ο Δημήτρης Γεωργίου μεγαλωμένος σε ένα χωριό της Εύβοιας και με καλές σπουδές στο University of Cambridge δημιουργεί και προσφέρει ένα πακέτο υπηρεσιών στο κρίσιμο κομμάτι της βιωμένης εμπειρίας των τουριστών αξιοποιώντας τις δυνατότητες Virtual Reality αναπαραστάσεων και εφαρμογών Augmented Reality τεχνολογίας

georgiou
Ο Δημήτρης Γεωργίου ήταν γνωστός στην αθηναϊκή σκηνή των startupers πολύ πριν ενταχθεί στις αρχές του φετινού καλοκαιριού στον 6ο κατά σειρά κύκλο του προγράμματος egg (enter*grow*go).

Στο site του προγράμματος διαβάζουμε σχετικά με την ομάδα και το project που «τρέχει»: "Το A Food Chronicle στοχεύει να αλλάξει τον γαστρονομικό τουρισμό όπως τον ξέρουμε.Είναι διαδραστική εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας που προσφέρει self-guided και γευσιγνωστικά tours στα καλύτερα καταστήματα. Κάθε μπουκιά ταξιδεύει τους χρήστες στην ιστορία της πόλης και τις άγνωστες γωνίες της, ενώ ξεκλειδώνουν exclusive προσφορές σύμφωνα με την τοποθεσία και τις προτιμήσεις τους. Επίσης, μπορούν να βρουν και να συναντήσουν και άλλους χρήστες με κοινή συνισταμένη το φαγητό".

Ζήτησα από τον Δημήτρη – συμπατριώτη από τα μέρη της Εύβοιας- να μου γράψει δύο λόγια για το project. Ο Δημήτρης ανταποκρίθηκε στη πρόσκληση: "Το A Food Chronicle είναι μια εφαρμογή που προσφέρει θεματικά, tasting tours όπου κάθε μπουκιά ξετυλίγει την ιστορία και τις αναμνήσεις της πόλης».

Περισσότερα στο newmoney newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης