Εμπειρίες με «άλλα μάτια»

georgiou

Ο Δημήτρης Γεωργίου μεγαλωμένος σε ένα χωριό της Εύβοιας και με καλές σπουδές στο University of Cambridge δημιουργεί και προσφέρει ένα πακέτο υπηρεσιών στο κρίσιμο κομμάτι της βιωμένης εμπειρίας των τουριστών αξιοποιώντας τις δυνατότητες Virtual Reality αναπαραστάσεων και εφαρμογών Augmented Reality τεχνολογίας

Ο Δημήτρης Γεωργίου ήταν γνωστός στην αθηναϊκή σκηνή των startupers πολύ πριν ενταχθεί στις αρχές του φετινού καλοκαιριού στον 6ο κατά σειρά κύκλο του προγράμματος egg (enter*grow*go).

Στο site του προγράμματος διαβάζουμε σχετικά με την ομάδα και το project που «τρέχει»: "Το A Food Chronicle στοχεύει να αλλάξει τον γαστρονομικό τουρισμό όπως τον ξέρουμε.Είναι διαδραστική εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας που προσφέρει self-guided και γευσιγνωστικά tours στα καλύτερα καταστήματα. Κάθε μπουκιά ταξιδεύει τους χρήστες στην ιστορία της πόλης και τις άγνωστες γωνίες της, ενώ ξεκλειδώνουν exclusive προσφορές σύμφωνα με την τοποθεσία και τις προτιμήσεις τους. Επίσης, μπορούν να βρουν και να συναντήσουν και άλλους χρήστες με κοινή συνισταμένη το φαγητό".

Ζήτησα από τον Δημήτρη – συμπατριώτη από τα μέρη της Εύβοιας- να μου γράψει δύο λόγια για το project. Ο Δημήτρης ανταποκρίθηκε στη πρόσκληση: "Το A Food Chronicle είναι μια εφαρμογή που προσφέρει θεματικά, tasting tours όπου κάθε μπουκιά ξετυλίγει την ιστορία και τις αναμνήσεις της πόλης».

Περισσότερα στο newmoney newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Είναι...

...από Λιχάδα, Αιδηψού ! Εύγε και καλή συνέχεια !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

vrekos

Τρία αδέρφια από το Καρπενήσι, ο Γιάννης, ο Δημήτρης και ο Βασίλης Βρέκος, έχουν δημιουργήσει μια σύγχρονη παραγωγική μονάδα κρέατος και μέσα από την προϊοντική τους γκάμα έχουν κατοχυρώσει την πατέντα ενός είδους λουκάνικου, γεμιστού με τραχανά και φέτα

o-kosmos-tis-evripidou

Για 34 χρόνια, από το 1977 έως το 2011η φιλόλογος-λαογράφος κα Ζωή Ε. Ρωπαϊτου εργάσθηκε στο Κέντρο Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών ως ερευνήτρια, ενώ έχει προλάβει να «γράψει» 4 βιβλία για πρόσωπα, επαγγέλματα, γειτονιές της πρωτεύουσας.Στις αρχές Οκτωβρίου θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία το νέο της βιβλίο για την Ευριπίδου

karteraki

Η απαίτηση ενός θαμώνα παραδοσιακού καφενείου στην Κρήτη για το βοτανικό μείγμα του ζεστού ροφήματος του έγινε στις μέρες μας premium προϊόν