Η «Γη» των παιδιών

kentro-tis-gis

Το act4Greece στηρίζει τη δράση – η καμπάνια ολοκληρώνεται στις 01/11/2018- με στόχο να συγκεντρωθούν 50.000 ευρώ για τη δωρεάν συμμετοχή 5.000 μαθητών νηπιαγωγείων & δημοτικών σχολείων σε βιωματικά προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στο «Κέντρο της Γης» στο Ίλιον

Η «Οργάνωση Γη» είναι μία μη κερδοσκοπική μη κυβερνητική οργάνωση που το 2012 ίδρυσε το «Κέντρο της Γης», ένα πρότυπο κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, μέσα στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας, στο Ίλιον. Το «Κέντρο της Γης» σχεδιάζει και φιλοξενεί βιωματικές εμπειρίες, δράσης και μάθησης, με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και τη διάδοση της έννοιας της Βιώσιμης Ανάπτυξης.
kentro-tis-gis-1


Το act4Greece στηρίζει τη δράση – η καμπάνια ολοκληρώνεται στις 01/11/2018- με στόχο να συγκεντρωθούν 50.000 ευρώ για τη δωρεάν συμμετοχή 5.000 μαθητών νηπιαγωγείων & δημοτικών σχολείων σε βιωματικά προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στο «Κέντρο της Γης» στο Ίλιον, περιλαμβανομένης της μετακίνησής τους.
kentro-tis-gis-2


Ως ένα συμβολικό «ευχαριστώ», η «Οργάνωση Γη» θα προσφέρει στους υποστηρικτές της δράσης:

• Για όλες τις δωρεές ανεξαρτήτως ποσού, μία ευχαριστήρια επιστολή από τους ιδρυτές της Οργάνωσης.
• Για δωρεές έως €50, μία αναμνηστική κονκάρδα της «Οργάνωσης Γη».
• Για δωρεές από €51 έως €200, ένα kit κηπουρικής της «Οργάνωσης Γη».
• Για δωρεές από €201 έως €500, ένα καλάθι με βιολογικά προϊόντα από το λαχανόκηπο του «Κέντρου της Γης» και ονομαστική αναφορά στους «Δωρητές» της Οργάνωσης.
• Για δωρεές από €501 έως €2.000, μία δωρεάν συμμετοχή του υποστηρικτή και των παιδιών του σε εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα της επιλογής του στο «Κέντρο της Γης» και ονομαστική αναφορά στους «Μεγάλους Δωρητές» της Οργάνωσης.
• Για δωρεές άνω των €2.000, μια δωρεάν διοργάνωση του προγράμματος «Ταξίδι στο Κέντρο της Γης» αποκλειστικά για την οικογένεια του υποστηρικτή, με συμβολική φύτευση ενός δέντρου στο «Κέντρο της Γης». Επιπλέον, ονομαστική αναφορά στους «Αναδόχους Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων» της Οργάνωσης.
• Για εταιρικές χορηγίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα του «Κέντρου της Γης» στο 210 2325380, ώστε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για την εταιρεία σας.
kentro-tis-gis-3


Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, η «Οργάνωση Γη» θα προσκαλέσει όλους τους υποστηρικτές της δράσης, ανεξαρτήτου ποσού, σε μια μεγάλη γιορτή στο «Κέντρο της Γης», προκειμένου να τους ευχαριστήσει για τη δωρεά τους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mantis

Ο Χρήστος Νικολούδης, ένας νέος startuper – διοργανωτής του StartupNow Forum γίνεται στην Ελευσίνα το διήμερο 23-24 Νοεμβρίου 2018 μας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρουν εκείνοι που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση

eshophy

Η Σοφία Δενδρινού και η Ευδοκία Λιάκου έφτιαξαν την εταιρεία ÉSOPHY το 2017 και εγκατέστησαν το γευστικό τους στρατηγείο στην Κηφισιά, επιλέγοντας να κρατήσουν την κουζίνα τους σε δημόσια θέα και αυτό για να δώσουν την ευκαιρία στους πελάτες να μυρίσουν την σοκολάτα που λιώνει, τους καρπούς που ψήνονται και να δουν όλη την προετοιμασία και δημιουργία των προϊόντων

myandros-instagram

116 φωτογράφοι καταθέτουν τη προσωπική τους δημιουργική ματιά για το νησί της Άνδρου μέσα από το project "#My_Andros"

1
festival-thess

Ταινίες, πρόσωπα, ιστορίες, αίθουσες και χώροι αλλά και η ίδια η πόλη με τους δρόμους και τους ανθρώπους της συγκροτούν ένα σημειωματάριο ακριβών στιγμών για την διοργάνωση του φεστιβάλ που μόλις τελείωσε…