Η «Γη» των παιδιών

kentro-tis-gis

Το act4Greece στηρίζει τη δράση – η καμπάνια ολοκληρώνεται στις 01/11/2018- με στόχο να συγκεντρωθούν 50.000 ευρώ για τη δωρεάν συμμετοχή 5.000 μαθητών νηπιαγωγείων & δημοτικών σχολείων σε βιωματικά προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στο «Κέντρο της Γης» στο Ίλιον

Η «Οργάνωση Γη» είναι μία μη κερδοσκοπική μη κυβερνητική οργάνωση που το 2012 ίδρυσε το «Κέντρο της Γης», ένα πρότυπο κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, μέσα στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας, στο Ίλιον. Το «Κέντρο της Γης» σχεδιάζει και φιλοξενεί βιωματικές εμπειρίες, δράσης και μάθησης, με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και τη διάδοση της έννοιας της Βιώσιμης Ανάπτυξης.
kentro-tis-gis-1


Το act4Greece στηρίζει τη δράση – η καμπάνια ολοκληρώνεται στις 01/11/2018- με στόχο να συγκεντρωθούν 50.000 ευρώ για τη δωρεάν συμμετοχή 5.000 μαθητών νηπιαγωγείων & δημοτικών σχολείων σε βιωματικά προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στο «Κέντρο της Γης» στο Ίλιον, περιλαμβανομένης της μετακίνησής τους.
kentro-tis-gis-2


Ως ένα συμβολικό «ευχαριστώ», η «Οργάνωση Γη» θα προσφέρει στους υποστηρικτές της δράσης:

• Για όλες τις δωρεές ανεξαρτήτως ποσού, μία ευχαριστήρια επιστολή από τους ιδρυτές της Οργάνωσης.
• Για δωρεές έως €50, μία αναμνηστική κονκάρδα της «Οργάνωσης Γη».
• Για δωρεές από €51 έως €200, ένα kit κηπουρικής της «Οργάνωσης Γη».
• Για δωρεές από €201 έως €500, ένα καλάθι με βιολογικά προϊόντα από το λαχανόκηπο του «Κέντρου της Γης» και ονομαστική αναφορά στους «Δωρητές» της Οργάνωσης.
• Για δωρεές από €501 έως €2.000, μία δωρεάν συμμετοχή του υποστηρικτή και των παιδιών του σε εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα της επιλογής του στο «Κέντρο της Γης» και ονομαστική αναφορά στους «Μεγάλους Δωρητές» της Οργάνωσης.
• Για δωρεές άνω των €2.000, μια δωρεάν διοργάνωση του προγράμματος «Ταξίδι στο Κέντρο της Γης» αποκλειστικά για την οικογένεια του υποστηρικτή, με συμβολική φύτευση ενός δέντρου στο «Κέντρο της Γης». Επιπλέον, ονομαστική αναφορά στους «Αναδόχους Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων» της Οργάνωσης.
• Για εταιρικές χορηγίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα του «Κέντρου της Γης» στο 210 2325380, ώστε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για την εταιρεία σας.
kentro-tis-gis-3


Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, η «Οργάνωση Γη» θα προσκαλέσει όλους τους υποστηρικτές της δράσης, ανεξαρτήτου ποσού, σε μια μεγάλη γιορτή στο «Κέντρο της Γης», προκειμένου να τους ευχαριστήσει για τη δωρεά τους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

dirfis

2 πανεπιστήμια και 1 ερευνητικό κέντρο (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών), έχοντας στο πλευρό τους μια από τις πρωτοπόρες ελληνικές εταιρείες, την εταιρία Μανιτάρια Δίρφυς ανέλαβαν να αναπτύξουν και να παράγουν ένα πολυδύναμο λειτουργικό τρόφιμο από μανιτάρια

timon-o-athinaios

«Ο Σαίξπηρ δεν κάνει τίποτα μικρό, αναμετριέται πάντα με κάτι πολύ μεγάλο….» σημειώνει ο Στάθης Λιβαθινός, που καταπιάνεται με ένα από τα πιο αινιγματικά και γοητευτικά έργα του μεγάλου δραματουργού, το έργο «Τίμων ο Αθηναίος»

pligomeno-peristeri

Από τη χαοτική μεγαλούπολη της Αθήνας, στη φωτογραφία ενός πληγωμένου περιστεριού και από εκεί σε πορτραίτα ανθρώπων της πόλης, εστιάζει η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του ποιητή Κώστα Ζαφειρόπουλου, στο 4ο επίπεδο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

nyxtes-premieras

Από τον Καζαντζάκη στον Αντώνη, τον πατέρα ενός μέσου ελληνικού σπιτιού και από την ορεινή Ηλεία στη Σαντορίνη το ελληνικό ντοκιμαντέρ δηλώνει την αξιοπρόσεκτη παρουσία στο 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας»

istoria-mousikis

Xειρόγραφα έγγραφα, παρτιτούρες, ηχογραφήσεις, προγράμματα, φωτογραφίες, αλληλογραφία, και σπάνια αρχειακά τεκμήρια εκτίθενται στο κοινό από τη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος "Λίλιαν Βουδούρη"