Η «Γη» των παιδιών

kentro-tis-gis

Το act4Greece στηρίζει τη δράση – η καμπάνια ολοκληρώνεται στις 01/11/2018- με στόχο να συγκεντρωθούν 50.000 ευρώ για τη δωρεάν συμμετοχή 5.000 μαθητών νηπιαγωγείων & δημοτικών σχολείων σε βιωματικά προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στο «Κέντρο της Γης» στο Ίλιον

Η «Οργάνωση Γη» είναι μία μη κερδοσκοπική μη κυβερνητική οργάνωση που το 2012 ίδρυσε το «Κέντρο της Γης», ένα πρότυπο κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, μέσα στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας, στο Ίλιον. Το «Κέντρο της Γης» σχεδιάζει και φιλοξενεί βιωματικές εμπειρίες, δράσης και μάθησης, με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και τη διάδοση της έννοιας της Βιώσιμης Ανάπτυξης.
kentro-tis-gis-1


Το act4Greece στηρίζει τη δράση – η καμπάνια ολοκληρώνεται στις 01/11/2018- με στόχο να συγκεντρωθούν 50.000 ευρώ για τη δωρεάν συμμετοχή 5.000 μαθητών νηπιαγωγείων & δημοτικών σχολείων σε βιωματικά προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στο «Κέντρο της Γης» στο Ίλιον, περιλαμβανομένης της μετακίνησής τους.
kentro-tis-gis-2


Ως ένα συμβολικό «ευχαριστώ», η «Οργάνωση Γη» θα προσφέρει στους υποστηρικτές της δράσης:

• Για όλες τις δωρεές ανεξαρτήτως ποσού, μία ευχαριστήρια επιστολή από τους ιδρυτές της Οργάνωσης.
• Για δωρεές έως €50, μία αναμνηστική κονκάρδα της «Οργάνωσης Γη».
• Για δωρεές από €51 έως €200, ένα kit κηπουρικής της «Οργάνωσης Γη».
• Για δωρεές από €201 έως €500, ένα καλάθι με βιολογικά προϊόντα από το λαχανόκηπο του «Κέντρου της Γης» και ονομαστική αναφορά στους «Δωρητές» της Οργάνωσης.
• Για δωρεές από €501 έως €2.000, μία δωρεάν συμμετοχή του υποστηρικτή και των παιδιών του σε εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα της επιλογής του στο «Κέντρο της Γης» και ονομαστική αναφορά στους «Μεγάλους Δωρητές» της Οργάνωσης.
• Για δωρεές άνω των €2.000, μια δωρεάν διοργάνωση του προγράμματος «Ταξίδι στο Κέντρο της Γης» αποκλειστικά για την οικογένεια του υποστηρικτή, με συμβολική φύτευση ενός δέντρου στο «Κέντρο της Γης». Επιπλέον, ονομαστική αναφορά στους «Αναδόχους Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων» της Οργάνωσης.
• Για εταιρικές χορηγίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα του «Κέντρου της Γης» στο 210 2325380, ώστε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για την εταιρεία σας.
kentro-tis-gis-3


Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, η «Οργάνωση Γη» θα προσκαλέσει όλους τους υποστηρικτές της δράσης, ανεξαρτήτου ποσού, σε μια μεγάλη γιορτή στο «Κέντρο της Γης», προκειμένου να τους ευχαριστήσει για τη δωρεά τους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kontoglou

Μια φορητή εικόνα του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου από τη συλλογή του Κεφαλλονίτη συλλέκτη Διονυσίου Π. Λοβέρδου παρουσιάζει ως ¨έκθεμα του μήνα¨ το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

athenslab

Οι Atenistas δημιουργούν το AthensLab, ένα εργαστήρι πολιτών για «την συλλογή αστικών επισημάνσεων, δημοτικών παραλείψεων και δυσλειτουργιών, ιδεών που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα στην πόλη στο υπάρχον πλαίσιο, με τις υπάρχουσες δυνάμεις και αρμοδιότητες»

dimodi

Δεκαοκτώ καλλιτέχνες με τα έργα τους εμπνευσμένα απ’ τη δημώδη παράδοση -γλυπτά, υφαντά, κεντήματα, ξυλογραφίες, κεραμικά και εγκαταστάσεις – συμμετέχουν σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκθεση στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» του δήμου Αθηναίων στη Πλάκα

adam-eva

Στο Studio Μαυρομιχάλη, σε διασκευή – σκηνοθεσία Εύης Μητσοπούλου, και πρωταγωνιστές την ίδια και τον Δημοσθένη Φίλιππα παίζεται για δεύτερη σεζόν το «Αδάμ και Εύα»

9i-symfonia

Ο Τίτος Γουβέλης και ο Χαράλαμπος Αγγελόπουλος –δύο νέοι σε ηλικία πιανίστες, παρουσιάζουν την Ενάτη Συμφωνία του Beethoven (Ωδή στη Χαρά) στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

greek-brand-new-vol-5

Αν κάτι ξεχωρίζει αυτή την έκθεση των Ελλήνων σχεδιαστών είναι το τρίπτυχο: «Προϊόντα με σύγχρονο design, ισχυρό branding και υψηλή ποιότητα»

laik

Τι είναι εν τέλει ο Άγγελος Παπαδημητρίου; Στη σελίδα του στο facebook βρήκα μια περιγραφή: «Εικαστικός, τραγουδιστής, ηθοποιός, αεικίνητος περφόρμερ με πολλά πρόσωπα, σταρ της τηλεόρασης». Αν θέλετε κάτι περισσότερο για εκείνον αναζητήστε το στην έκδοση «Λάϊκ» - θα μάθετε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε…