Η «Γη» των παιδιών

kentro-tis-gis

Το act4Greece στηρίζει τη δράση – η καμπάνια ολοκληρώνεται στις 01/11/2018- με στόχο να συγκεντρωθούν 50.000 ευρώ για τη δωρεάν συμμετοχή 5.000 μαθητών νηπιαγωγείων & δημοτικών σχολείων σε βιωματικά προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στο «Κέντρο της Γης» στο Ίλιον

Η «Οργάνωση Γη» είναι μία μη κερδοσκοπική μη κυβερνητική οργάνωση που το 2012 ίδρυσε το «Κέντρο της Γης», ένα πρότυπο κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, μέσα στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας, στο Ίλιον. Το «Κέντρο της Γης» σχεδιάζει και φιλοξενεί βιωματικές εμπειρίες, δράσης και μάθησης, με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και τη διάδοση της έννοιας της Βιώσιμης Ανάπτυξης.
kentro-tis-gis-1


Το act4Greece στηρίζει τη δράση – η καμπάνια ολοκληρώνεται στις 01/11/2018- με στόχο να συγκεντρωθούν 50.000 ευρώ για τη δωρεάν συμμετοχή 5.000 μαθητών νηπιαγωγείων & δημοτικών σχολείων σε βιωματικά προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στο «Κέντρο της Γης» στο Ίλιον, περιλαμβανομένης της μετακίνησής τους.
kentro-tis-gis-2


Ως ένα συμβολικό «ευχαριστώ», η «Οργάνωση Γη» θα προσφέρει στους υποστηρικτές της δράσης:

• Για όλες τις δωρεές ανεξαρτήτως ποσού, μία ευχαριστήρια επιστολή από τους ιδρυτές της Οργάνωσης.
• Για δωρεές έως €50, μία αναμνηστική κονκάρδα της «Οργάνωσης Γη».
• Για δωρεές από €51 έως €200, ένα kit κηπουρικής της «Οργάνωσης Γη».
• Για δωρεές από €201 έως €500, ένα καλάθι με βιολογικά προϊόντα από το λαχανόκηπο του «Κέντρου της Γης» και ονομαστική αναφορά στους «Δωρητές» της Οργάνωσης.
• Για δωρεές από €501 έως €2.000, μία δωρεάν συμμετοχή του υποστηρικτή και των παιδιών του σε εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα της επιλογής του στο «Κέντρο της Γης» και ονομαστική αναφορά στους «Μεγάλους Δωρητές» της Οργάνωσης.
• Για δωρεές άνω των €2.000, μια δωρεάν διοργάνωση του προγράμματος «Ταξίδι στο Κέντρο της Γης» αποκλειστικά για την οικογένεια του υποστηρικτή, με συμβολική φύτευση ενός δέντρου στο «Κέντρο της Γης». Επιπλέον, ονομαστική αναφορά στους «Αναδόχους Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων» της Οργάνωσης.
• Για εταιρικές χορηγίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα του «Κέντρου της Γης» στο 210 2325380, ώστε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για την εταιρεία σας.
kentro-tis-gis-3


Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, η «Οργάνωση Γη» θα προσκαλέσει όλους τους υποστηρικτές της δράσης, ανεξαρτήτου ποσού, σε μια μεγάλη γιορτή στο «Κέντρο της Γης», προκειμένου να τους ευχαριστήσει για τη δωρεά τους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

anemistes

Η Κατερίνα Πολέμη, τραγουδοποιός και συνθέτις της νεότερης γενιάς καλλιτεχνών, συμμετέχει στην πρώτη βραδιά του Anemi Festival, μιας μουσικής συνάντησης στην Χώρα της Φολέγανδρου

the-greek-sandal

Ο Νικόλας Μίνογλου μπορεί να είναι περήφανος για τις επιδόσεις της επιχειρηματικής δραστηριότητας του καθώς κατάφερε να κάνει ηγέτη της online αγοράς παπουτσιών το myshoe.gr αλλά και διεθνή φίρμα τα χειροποίητα Ancient Greek Sandals

eptalofos

Μια ετικέτα πάνω σε ένα λευκό κρασί (από την κοσμοπολίτικη ποικιλία Chardonnay) –Επτάλοφος- μπορεί να είναι αφορμή για να ξετυλιχθεί μπροστά στον επισκέπτη όλη η διαδρομή ενός ιστορικού κτήματος της Αττικής

artists-book

Σημαντικά εικαστικά έργα υπό μορφή βιβλίου, τίτλοι και τόποι όπου σημαντικοί καλλιτέχνες χρησιμοποιούν το βιβλίο ως αυτούσιο και αυτόνομο έργο τέχνης, παρουσιάζονται στην έκθεση «Το βιβλίο ως έργο τέχνης - Αrtist’ s books από τα χρόνια του ΄60» στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων υπό το πλαίσιο της διοργάνωσης «Αθήνα 2018, Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου»