F1 – 2016: Συνεχίζεται η συνεργασία Red Bull – Renault!

F1 – 2016: Συνεχίζεται η συνεργασία Red Bull – Renault!

H Aυστριακή ομάδα θα συνεχίσει το 2016 να χρησιμοποιεί μονάδες ισχύος της γαλλικής εταιρείας.

F1 – 2016: Συνεχίζεται η συνεργασία Red Bull – Renault!
Παρά τα πολύ έντονα προβλήματα στις σχέσεις των δυο ομάδων όλα δείχνουν πως βρέθηκε η χρυσή τομή και τις επόμενες μέρες θα έρθει και η επίσημη ανακοίνωση για τη συνέχιση της συνεργασίας τους το 2016.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον αγωνιστικό διευθυντή της RBR Κρίστιαν Χόρνερ αυτή η χρονιά θα είναι μεταβατική: « Η επόμενη χρονιά θα είναι μεταβατική. Έχουμε πλέον συμφωνία με έναν προμηθευτή μονάδων ισχύος για τη νέα χρονιά ελπίζω να μπορέσουμε να προβούμε σε ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες. Θα υπάρχει εξέλιξη κάτι που προσπαθούσαμε εις μάτην να πετύχουμε πριν 12 μήνες».

Με αυτή την δήλωση κλείνει ουσιαστικά η φημολογία για αποχώρηση της Red Bull από τη F1. Η Αυστριακή ομάδα δεν κατάφερε να βρει τρόπο συνεργασίας με Mercedes, Ferrari, Honda για διαφορετικούς λόγους και αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να στραφεί εκ νέου προς τη Renault.

Μένει να μάθουμε αν η Red Bull θ’ αγοράσει απλά μονάδες ισχύος από τη Renault και θα τις εξελίσσει σε συνεργασία με το Μάριο Ίλιεν. Αν συμβεί αυτό πιθανόν να μην υπάρχει η ονομασία της Renault σ’ αυτές τις μονάδες ισχύος. Επίσης θα πρέπει να ξεκαθαριστεί εφόσον το 2016 είναι σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χόρνερ μεταβατική περίοδος τι θα γίνει το 2017; Με ποιον κατασκευαστή (Honda;) θα συνεργαστεί τότε η Red Bull;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης