Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το παρών στη μεγάλη συναυλία των Metallica στο ΟΑΚΑ, δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Από τον Λάκη Γαβαλά και τον Ορέστη Χαλκιά, μέχρι τον Γιάννη Βαρδή και τον Άκη Δείξιμο - Πάνω από 80.000 θεατές προκάλεσαν σεισμό το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαΐου
Η πολυαναμενόμενη συναυλία των Metallica πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαΐου στο ΟΑΚΑ και το παρών έδωσαν πάνω από 80.000 θεατές, προκαλώντας σεισμό μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά. Ανάμεσα στα πρόσωπα που παρευρέθηκαν ήταν και πολλοί επώνυμοι.
Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τη βραδιά, δείχνοντας την έκπληξή του όταν το συγκρότημα έπαιξαν το συρτάκι του Ζορμπά αλλά και Τρύπες κατά τη διάρκεια του live.
Η Άννα Βίσση λίγη ώρα πριν βρεθεί στο ΟΑΚΑ ανέβασε φωτογραφία σε story, φορώντας μπλούζα με το όνομα του συγκροτήματος, εκφράζοντας την ανυπομονησία της.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο σύζυγός της Γρηγόρης Μόργκαν έδωσαν επίσης το παρών.
Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τον Ορέστη Χαλκιά, τον Μιχάλη Σαράντο, τον Νίκο Συρίγο και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Λάκη Γαβαλά, τη Φαίη Σκορδά, αλλά και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο κατά την είσοδό τους στο στάδιο. Ακόμη, ο Γιάννης Βαρδής και ο Άκης Δείξιμος βρέθηκαν στη συναυλία και πόζαραν μαζί, χαμογελαστοί.
Ορέστης Χαλκιάς
Μιχάλης Σαράντης
Νίκος Συρίγος και Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Λάκης Γαβαλάς και Πλάτων Παπαγιαννόπουλος
Φαίη Σκορδά
Παναγιώτης Αγγελόπουλος
Γιάννης Βαρδής και Άκης Δείξιμος
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).