Αποκάλυψη για το Subaru WRX S4

Αποκάλυψη για το Subaru WRX S4

Το νέο σπορ σεντάν της ιαπωνικής μάρκας που σε πρώτη φάση προορίζεται για την εγχώρια αγορά αλλά δεν αποκλείεται τελικά να κάνει… παγκόσμια απόβαση, παρουσιάστηκε στο Τόκιο.

Αποκάλυψη για το Subaru WRX S4
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κατασκευαστής, το όνομα «S4» παραπέμπει στα «Sports performance – Safety performance – Smart driving – Sophisticated feel». Αισθητικά, υιοθετεί τη σχεδιαστική γλώσσα που μας έχει συνηθίσει η Subaru, με την εξάγωνη γρίλια να δεσπόζει στο φαρδύ και χαμηλωμένο εμπρός μέρος, όπου συναντάμε και προβολείς τύπου “hawkeye”. 

Οι αεραγωγοί τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα, ειδικά στο καπό, ένα σχέδιο “σήμα κατατεθέv” της κληρονομιάς Impreza της Subaru. Στο πίσω μέρος έχουμε νέου σχεδιασμού φωτιστικά σώματα ο προφυλακτήρας περιλαμβάνει διαχύτη και διπλές απολήξεις εξατμίσεων στα δύο άκρα. Το WRX S4 πατάει σε τροχούς 18 ιντσών, τα φωτιστικά σώματα είναι LED ενώ στις επιλογές εξωτερικών χρωμάτων έχουν προστεθεί τα “WR Blue Pearl” και “Crystal White Pearl”.

Στο εσωτερικό συναντάμε δέρμα και κόκκινες ραφές, καθώς και μεταλλικές λεπτομέρειες αλλά και ανθρακονημάτινα στοιχεία. Ο κόκκινος φωτισμός στο πάνελ οργάνων, συνεπικουρεί στον σπορ χαρακτήρα του οχήματος.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης