Kιτ αναβάθμισης για τη νέα Ford Mustang

Kιτ αναβάθμισης για τη νέα Ford Mustang

Η Ford Performance προσφέρει κιτ αναβάθμισης για τη νέας γενιάς Mustang GT.

240319114425_Mustang-kit-9833655

Η Ford τιμά την παράδοση που έχει δημιουργήσει στα κιτ αναβάθμισης για τις διάφορες εκδόσεις της Mustang προσφέροντας και στο νέας γενιάς διάσημο pony car μία λίστα από αξεσουάρ που αυξάνουν σημαντικά την ισχύ.

Πιο συγκεκριμένα οι εκδόσεις GT και Dark Horse μπορούν πλέον να εφοδιαστούν με τον κινητήρα S550 των 3,0 λίτρων που προέρχεται από την σκληροπυρηνική Shelby GT500, ο οποίος αποδίδει 810 ίππους και 834 Nm ροπής.


Κλείσιμο
Το μηχανικό σύνολο συνοδεύεται από υπερσυμπιεστή της Whipple, intercooler διπλής εισόδου, πεταλούδα γκαζιού 92 χλστ. και μπουζί ψυχρής επαφής.

Ο πελάτης μπορεί επίσης να επιλέξει ανάμεσα στην κλασική εξάτμιση ή την ενεργητική εξάτμιση, το αυτόματο 10τάχυτο κιβώτιο ή το μηχανικό 6 σχέσεων.

Στο πακέτο της Ford περιλαμβάνεται το σύστημα ελέγχου και ισορροπίας απόδοσης του κινητήρα, ενώ υπάρχει και επιπλέον κιτ αναβάθμισης του μηχανικού υπερσυμπιεστή με γυαλισμένους αυλούς εισαγωγής.

Η αγορά του νέου κινητήρα μπορεί να γίνει διαδικτυακά, αλλά μπορεί να τοποθετηθεί μόνο από εξειδικευμένο μηχανικό της Ford και συνοδεύεται από 3ετή εγγύηση Το βασικό πακέτο αναβάθμισης μπορεί να το αποκτήσει κανείς με 9.200 ευρώ στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης