Ο Τσίπρας κοιμάται χωρίς άγχος
pollatos

Μάκης Πολλάτος

Ο Τσίπρας κοιμάται χωρίς άγχος

Μια εξομολόγηση εκ βαθέων έκανε ο τέως πρωθυπουργός στη συνέντευξη που έδωσε στον Alpha.

Ο Αλέξης Τσίπρας εκμυστηρεύθηκε ότι «προσωπικά» οι ημέρες του είναι «πιο εύκολες και πιο ευχάριστες» μετά την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις 7 Ιουλίου.


Ο κ. Τσίπρας είχε και την καλοσύνη να εξηγήσει γιατί πλέον η ζωή του είναι πιο εύκολη και πιο ευχάριστη: «Διότι δεν υπάρχει αυτό το στρες, αυτό το άγχος που έχει κανείς καθημερινά -ακόμη και όταν κοιμάται- την μεγάλη ευθύνη της διαχείρισης ή των προβλημάτων που έχει η χώρα».


Άρα ο Αλέξης Τσίπρας απελευθερώθηκε με την ήττα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Έδιωξε από πάνω του το άγχος που τον βάραινε ακόμη κι όταν κοιμόταν, όπως ο ίδιος αποκάλυψε.


Η εξομολόγηση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ ότι μετά την απώλεια της πρωθυπουργίας περνά καλύτερα και πιο ευχάριστα, είναι ίσως μια απ’ τις ελάχιστες αλήθειες που έχει εκστομίσει ο Αλέξης Τσίπρας από το 2012.


Ο βασικός υπεύθυνος για τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια του αριστερού… κατσαπλιαδισμού, με τη δήλωσή του ότι από τις 7 Ιουλίου δεν έχει άγχος και στρες και κοιμάται ευκολότερα τη νύχτα έκανε την αρχή για να αποκαταστήσει τη σχέση του με την αλήθεια. Διότι σε μια περίοδο που κανείς δεν πιστεύει τον ΣΥΡΙΖΑ, ή σχεδόν κανείς, ή έστω κανείς απ’ όσους αντιλαμβάνονται ότι τα λεφτόδεντρα είναι μύθος, ο Αλέξης Τσίπρας κάνει την αρχή για να προσεγγίσει τον δρόμο όπου πορεύονται όσοι θέλουν να έχουν αξιοπιστία.


Κλείσιμο
Το ερώτημα είναι όμως, αφού τον Αλέξη τον άγχωνε η διακυβέρνηση της χώρας και δεν τον άφηνε να κοιμάται άνετα τα βράδια, γιατί έδειξε τέτοια βουλιμία για να αναλάβει την εξουσία;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network