Με αισιοδοξία ξεκινά ο Ιούνιος
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Με αισιοδοξία ξεκινά ο Ιούνιος

Με τυχερές επιρροές μπαίνουμε στον Ιούνιο, προς τα μέσα του όμως, οι Κρόνιες όψεις αναμένεται να φέρουν εμπόδια και περιορισμούς. Προσοχή και σε εξαπατήσεις στο πρώτο δεκαπενθήμερο

Την 1η Ιουνίου κορυφώνεται το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, το οποίο αυτές τις μέρες φέρνει εποικοδομητικές κινήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες – αξιόπιστοι και σοβαροί δεσμοί. Εποικοδομητικές κινήσεις και στήριξη και σε οικονομικά ζητήματα.

Στις 3/6 κορυφώνεται το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία, το οποίο φέρνει δώρα κι επιτυχίες αυτές τις μέρες – επιτέλους χαμογελάμε και έχουμε θετικές εξελίξεις στη ζωή μας. Κάτι ανοίγει, κάνουμε ενθουσιώδεις γνωριμίες, χαιρόμαστε περισσότερο τη ζωή. Την ίδια μέρα κορυφώνεται η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, που φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες αυτές τις μέρες, αναπάντεχους καινούργιους δεσμούς, γρήγορες εξελίξεις γενικά σε σχέσεις και συνεργασίες, όμως σε κάποιες περιπτώσεις προκαλεί αστάθεια και απότομους χωρισμούς. Έκτακτα έξοδα αλλά και απρόβλεπτα έσοδα.

Προσοχή χρειάζεται το παραπλανητικό τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 4/6, μια όψη που αυτές τις μέρες φέρνει εξαπατήσεις, προκαλεί θολούρα και τάσεις φυγής. Αυξημένος ρομαντισμός, καλλιτεχνική έμπνευση, αλλά και αυταπάτες.

Κλείσιμο
Επίσης στις 4/6 μπαίνει ο Άρης στον Καρκίνο, μια κακή θέση γι’ αυτόν τον πλανήτη, και αναμένεται να ρίξει την ζωτικότητα και την αποφασιστικότητα έως τις 20/7 που θα κάτσει. Λίμνασμα ενεργειών. Μάχες για θέματα οικογένειας, ακινήτων, πατρίδας, παρελθόντος.

Η Αφροδίτη όμως μπαίνει στο ζώδιό της στις 6/6 και θα ομορφύνει τη διάθεσή μας, θα κάνει πιο γλυκά τα συναισθήματα και τις σχέσεις μας, ενώ έως τις 5/7 που θα κάτσει θα ευνοεί πολύ θέματα ομορφιάς, μόδας, καλλυντικών, τέχνης, τραγουδιού κι αισθητικής. Απολαμβάνουμε κι εκτιμούμε περισσότερο τη ζωή και τους ανθρώπους. Την ίδια μέρα μπαίνει και ο Ερμής στο ζώδιό του, τους Διδύμους, οπότε θα κάνει ευχάριστη και αποτελεσματική την επικοινωνία, έως τις 21/6.

Η πανσέληνος στις 9 Ιουνίου γίνεται στον Τοξότη και δίνει έμφαση κυρίως σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών, εξωτερικού, ξένων και μετανάστευσης. Εφιστά τη προσοχή σε πλάνες, ενώ είναι κάπως χαοτική η επιρροή της – πρέπει να βρούμε το δρόμο μας σε πολλαπλές δυνατότητες.

Κοντά στις 13/6 που σχηματίζεται το θετικό τρίγωνο Ερμή-Δία, άλλη μια τυχερή όψη, έρχονται κάποια καλά νέα και κάνουμε ευχάριστες γνωριμίες ή επιτυχημένες συμφωνίες. Βοηθά επίσης τη μάθηση και το διάβασμα. Ο νους γίνεται πιο αισιόδοξος κι επικρατεί περισσότερο χιούμορ.

Προσοχή και πάλι στις πλάνες κοντά στις 14/6 με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, λόγω του οποίου διασπείρονται πολλές ψευδείς ειδήσεις και πληροφορίες. Προσοχή επίσης στην αφηρημάδα, την απώλεια αντικειμένων και όλων των ειδών τις εξαπατήσεις αλλά και τις υποσχέσεις.

Η πιο δύσκολη όμως επιρροή της περιόδου είναι η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται στις 15/6, η οποία φέρνει περιορισμούς, εμπόδια, στερήσεις, καθυστερήσεις, αυστηρές κριτικές από άτομα εξουσίας, ενώ μας προσγειώνει στην πραγματικότητα. Οπότε η μάχη ονείρου, πλάνης και πραγματικότητας θα είναι έντονη μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα.


Έλενα Μένεγου
elenastra@hotmail.com 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ