pafilas_dimitris

Ψεύτικα νέα;

Δημήτρης Παφίλας

Κάθε φορά που η κυβέρνηση/ συνονθύλευμα είναι στριμωγμένη ο εκπρόσωπος ή οι υπουργοί έχουν μόνο μια αγγλική φράση: Fake news. Πρόκειται ίσως  για την μοναδική κυβέρνηση η οποία αντιμετωπίζει ως εχθρούς όλη την υπόλοιπη κοινωνία.

Όλοι λένε ψέματα εκτός από τον λαοπρόβλητο ηγέτη και τους πεφωτισμένους υπουργούς. Τελευταία, όμως, τα “ψεύτικα” νέα, πολλαπλασιάστηκαν και φαίνεται πως είναι πέρα για πέρα αληθινά νέα. Ο Μανώλης Πετσίτης ο οποίος είχε συλληφθεί στην παραλιακή μεταφέροντας χρήματα τώρα ζει κι αυτός τον ελληνικό μύθο του. Όλοι κάνουν πως δεν τον γνωρίζουν τον Μανώλη, που έκανε το delivery boy είτε σε εξωχώριες χώρες, είτε ως μεσάζοντας μεταξύ επιχειρηματιών και κυβέρνησης.

Το πρόβλημα ήταν εκεί, αλλά στην κυβέρνηση παριστάνουν τους ανήξερους. Ένα άλλο πρόβλημα, ήταν οι εγκλωβισμένοι πρόσφυγες και μετανάστες ύστερα από μια συμφωνία που σύναψε ο εμπνευσμένος ηγέτης με την Γερμανίδα καγκελάριο.

Η Ελλάδα δέχθηκε περισσότερους ανθρώπους από όσους μπορεί να περιθάλψει και το πρόβλημα έμεινε εκεί στα στρατόπεδα όπου εκτυλίσσονται καθημερινά τραγωδίες. Σήμερα με κάποια ψεύτικα μήνυματα οι πρόσφυγες κινήθηκαν προς τα ελληνικά σύνορα, και αποκαλύφθηκε πάλι το καλυμμένο πρόβλημα. Στην γειτονιά των Εξαρχείων, επί χρόνια το έγκλημα συγχρωτίστηκε με αναρχικούς ακροαριστερούς, εμπόρους ναρκωτικών.

Σ αυτές τις ομάδες προσέτρεξαν και ξένοι για τους οποίους κανείς δεν ξέρει ποιά είναι ακριβώς η δουλειά τους, εντός των ελληνικών συνόρων. Κανείς από τις αρχές δεν έχει διαπιστώσει αν έχουν αρμοδιότητες για επεισόδια, φωτιές, ληστείες κλπ Τώρα με το επεισόδιο του Λιμενικού, όλοι διαπιστώνουν πως τα μορφώματα αυτά γιγαντώθηκαν διότι ένας “Δημοκράτης” υπουργός, όπως ο Τόσκας, φώναζε στους αξιωματικούς της αστυνομίας, αλλά δεν πείραζε ούτε ένα νύχι από αυτές τις συμμορίες.

Τα “ψεύτικα” νέα, όμως, είχαν κορυφωθεί όταν ο έγκλειστος πρωθυπουργός περιδιάβαινε στα Σκόπια μαζί με μια δράκα Ελλήνων επιχειρηματιών.

Επί της ηγεσίας του, οι ελληνικές τράπεζες εξαναγκάστηκαν από τους δανειστές στις πωλήσεις των θυγατρικών τραπεζών στα Βαλκάνια, αφού προηγήθηκε βεβαίως το κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών. Η Ελλάδα, λοιπόν, έκανε ότι ήθελαν οι Γερμανοί και τώρα θα κάνει “επενδύσεις” στα Σκόπια. Από χώρα ηγέτης, χώρα υποχείριο. Είναι άραγε κι αυτά ψεύτικα νέα ;

ΣΧΟΛΙΑ (1)

SPARTA.

Δυστυχώς την εβδομάδα που μας πέρασε η άθλια και εγκληματικά ανίκανη Ρένα Δούρου ανήμερα της πρωταπριλιάς, παρουσίασε ένα χυδαίο και προκλητικό βίντεο στο οποίο σύστηνε στον κόσμο να μην πιστεύει στα Fake News.Ψεύτικα νέα οι 135 νεκροί από φονικές πυρκαγιές και πλυμήρες που έτυχαν στην βαρδιά της; Ψεύτικα νέα το ξεπούλημα της Ελληνικής Μακεδονίας στα Σκόπια όπως και το τρίτο και τέταρτο μνημόνιο που ψήφισε στα τέσσερα ο Τσίπρας; Ψεύτικα νέα και οι χιλιάδες Ισλαμιστές λαθρομετανάστες που μπήκαν στην χώρα μετά από ανοιχτή πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ; Οι ήττες του ερχόμενου Μαίου θα είναι πραγματικές γουρούνια του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξοντώστε τούς.

Δυστυχώς δυστυχως, το έγκλημα επαναλαμβάνεται και μεγαλώνει αλματωδως. Και ευτυχώς πού βρίσκονται οί καλοί αυτοί δημοσιογράφοι και μάς γνωστοποιούν τα κατορθώματα τους, και γνωρίζουμε τα αισχροι τους, τα εγκλήματα που διαπράττονται είς βάρος τού λαού και κυρίως εις βάρος των ποιό αδύνατων κοινωνικών ομάδων. Και όλοι απορουμαι και εξισταμεθα από το μέγεθος και διάρκεια των περισσότερων εγκλημάτων και αυθαιρεσιών .Μα είναι δυνατόν να γίνονται αυτά τα αίσχη, δεν υπάρχει κανείς να τούς σταματήσει να τούς βάλει φυλακή; για το όνομα τού Θεού, κάποιος χριστιανός, να μάς σώσει από την διαφθορά και το έγκλημα. Μερικά δε είναι ιδιαιτέρως ειδεχθέι.Και με αυτές τις σκέψεις και με αυτούς τούς διαλόγους και απορίες περνά ο καιρός, οι δεκαετίες και βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο. Προς το χειρότερο υπάρχει πρόοδος, προς το καλύτερο καμία. Και έτσι θα περάσει και το υπόλοιπο τις ζωής μας, τής μίζερης κατά την γνώμη μου. Και ο απολογισμός κάποτε τις ζωής μας, θα είναι βρασμένα αυγά. Θα αναρωτιόμαστε, μα δεν υπήρχε ένας τρόπος,να κάμανε κατι, να αποφύγαμε την καταστροφή; κάποιος να πει μία ιδέα, να αποφύγαμε να μάς χαρακτηρίσουν κάφρους ή γιουσουφάκια; Γιατί προς γενική ομολογία, βαδίζουμε προς αφανισμό σε πολλά επίπεδα τής ζωής. Εκτός εάν μάς λένε ψέματα. Πράγμα πού δεν πιστεύω. Ευχαριστώ για την ανάγνωση. Μα είναι ο στρατός κατοχής ή δικτατορία τού κοινοβουλίου, οί κομματικοί στρατοί πληρωμένων ψηφοφόρων, εν συντομία ο πελατειακος φασισμός. Προθάλαμος τού ερυθρού φασισμού. Χτυπήστε τον με το όνομά του, κατατρώει τις σάρκες μάς και τα λεφτά μας, την υπόσταση μας, για να μην δουλεύουν οι μισοί, και να παίρνουν πολλά λεφτά. Είναι φεουδάρχες και κτήνη. Με το κράτος να έχει τον ρόλο τού επιστάτη. Εξοντώστε τους.Εφ'οσον και ο χώρος αυτός δεν έχει εξάρτηση από κάποιο κόμμα τής Βουλής. Αν είναι δυνατόν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία