Designia Insurance Brokers: Με αξιοπιστία για τους πελάτες και τους συνεργάτες της

Designia Insurance Brokers: Με αξιοπιστία για τους πελάτες και τους συνεργάτες της

Εδώ και 28 χρόνια, η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ ανταποκρίνεται με συνέπεια και επαγγελματισμό στις ανάγκες και τις προτεραιότητες των πελατών και των συνεργατών της

designia
Έχοντας ως στόχο να προσαρμόζεται στις σύγχρονες ανάγκες, να ανανεώνεται συνεχώς και να εξελίσσεται, η εταιρεία πραγματοποιεί σήμερα ένα νέο ξεκίνημα και αλλάζει το όνομά της σε Designia Insurance Brokers.

Η αλλαγή αυτή έχει ως στόχο να περιγράψει πιο στοχευμένα και ολοκληρωμένα το εύρος των δραστηριοτήτων της, δίνοντας έμφαση στο ότι ο ρόλος της είναι να σχεδιάζει και να προσφέρει τα κατάλληλα προγράμματα που καλύπτουν τις ασφαλιστικές ανάγκες και επιδιώξεις των πελατών της. Η Designia Insurance Brokers συνεργάζεται με πάνω από 40 ελληνικές ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές εταιρείες, καθώς και με οίκους του εξωτερικού, με σκοπό να είναι ανά πάσα στιγμή σε θέση να προτείνει και να υλοποιεί εξατομικευμένες λύσεις για τους πελάτες της, οι οποίες απαντούν σε κάθε κίνησή τους, είτε επιχειρηματική είτε προσωπική. Επίσης, διαθέτει επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών, με προσανατολισμό σε ασφαλίσεις ζωής & υγείας, καθώς και σε γενικές ασφαλίσεις.

«Η νέα μας ταυτότητα εκφράζει τη δέσμευση και τη συνεχή μας προτεραιότητα στο να αναλύουμε τις συνθήκες και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών μας, με όραμα και αισιοδοξία», ανέφερε η Άννυ Τρύφων, CEO της Designia Insurance Brokers. «Με την πολυετή εμπειρία, την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση των στελεχών μας, στοχεύουμε να δημιουργούμε και να παρέχουμε τις καλύτερες ασφαλιστικές προτάσεις και λύσεις, ικανοποιώντας τα συμφέροντά τους και εξυπηρετώντας τους στρατηγικούς τους στόχους».

Η Designia Insurance Brokers αποτελεί ένα κέντρο τεχνογνωσίας που ειδικεύεται στο σύνολο των ασφαλιστικών θεμάτων που αφορούν τόσο την επιχείρηση όσο και τον επαγγελματία και τον ιδιώτη. Συγκεκριμένα, δραστηριοποιείται ενεργά σε όλο το φάσμα ασφάλισης περιουσίας και απώλειας κερδών, αστικών ευθυνών, εξειδικευμένων ή μη κατασκευαστικών έργων, πιστώσεων και άλλων αναγκών της σύγχρονης επιχείρησης. Εδώ και πολλά χρόνια έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα cyber security insurance, με στόχο την προστασία των επιχειρήσεων από κυβερνοκινδύνους. Αντίστοιχα, στις ασφαλίσεις προσώπων έχει σημαντική παρουσία σε ομαδικά προγράμματα ζωής, υγείας, σύνταξης, καθώς και σε προγράμματα affinities. Τα στελέχη και οι συνεργάτες της είναι δίπλα στους πελάτες της, μελετούν τις ασφαλιστικές τους ανάγκες, σχεδιάζουν προγράμματα, αξιολογούν προσφορές και διαχειρίζονται ασφαλιστήρια συμβόλαια και αποζημιώσεις. Η φαρέτρα λύσεων της Designia Insurance Brokers περιλαμβάνει προγράμματα για ιδιώτες, εξασφαλίζοντας την υγεία τη δική τους και της οικογένειάς τους, με παροχές νοσοκομειακής και εξω-νοσοκομειακής περίθαλψης, καθώς και την περιουσία και το εισόδημά τους με προγράμματα κατοικίας, αυτοκινήτου, επαγγελματικής ευθύνης, νομικής προστασίας κ.λπ.

Η Designia Insurance Brokers βρίσκεται αξιόπιστα δίπλα στους ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί της και επενδύει στη σχέση μαζί τους, στη βάση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Με τη νέα της ταυτότητα εξελίσσεται, με στόχο να απαντά ακόμα πιο αποτελεσματικά στις αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής. Χτίζοντας πάνω στις δυνατές σχέσεις που έχει δημιουργήσει με τους πελάτες της, κάνει ένα βήμα μπροστά και ανταποκρίνεται στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, με κριτήριο τους στόχους και τις ανάγκες τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης