Κορωνοϊός: 47 νεκροί και 427 νέα κρούσματα στην Κίνα το τελευταίο 24ωρο

Κορωνοϊός: 47 νεκροί και 427 νέα κρούσματα στην Κίνα το τελευταίο 24ωρο

Στους 2.835 οι νεκροί στην Κίνα - Μόλις τέσσερις νέοι ασθενείς και δύο θάνατοι στην υπόλοιπη Κίνα, αριθμός που είναι ο μικρότερος από τον Ιανουάριο - Συνεχίζεται η έξαρση στην επαρχία Χουμπέι και ιδιαίτερα στην πόλη Ουχάν

22348149
Μόλις τέσσερα νέα κρούσματα του κορωνοϊού COVID-19 στην υπόλοιπη Κίνα κατέγραψαν την Πέμπτη οι αρχές της ασιατικής χώρας, αριθμός που αποτελεί τον μικρότερο απολογισμό τον Ιανουάριο. Οι νεκροί ωστόσο και τα νέα κρούσματα στην επαρχία Χουμπέι και στην πόλη Ουχάν, παρουσίασαν αύξηση σε σχέση με τον απολογισμό της προηγούμενης ημέρας. Συνολικά το τελευταίο 24ωρο, στην Κίνα, καταγράφηκαν 47 απώλειες ασθενών και 427 νέα κρούσματα.

Τα περισσότερα από τα 423 νέα κρούσματα που καταγράφηκαν στην επαρχία Χουμπέι, προήλθαν από την πόλη Ουχάν, στην οποία φέρεται να ξεκίνησε η επιδημία που έχει εξαπλωθεί σχεδόν σε όλον τον πλανήτη. Πιο συγκεκριμένα, στην κινεζική πόλη των 11 εκατ. ανθρώπων, εμφανίστηκαν 420 νέα περιστατικά.

Συνολικά στην Κίνα, οι ασθενείς ανέρχονται σε 79.251,ενώ η λίστα θανάτου από τον κορωνοϊό COVID-19, αγγίζει σε αριθμό τους 2.835. Από τους 47 θανάτους το τελευταίο 24ωρο, οι 45 ήταν στην επαρχία Χουμπέι και από αυτούς, οι 37 σημειώθηκαν στην πόλη Ουχάν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης