Αυστραλία: Ολοκληρώθηκε η τραγωδία στο Μπρισμπέιν - Κατέληξε και η μητέρα από τη φωτιά στο αυτοκίνητο

Αυστραλία: Ολοκληρώθηκε η τραγωδία στο Μπρισμπέιν - Κατέληξε και η μητέρα από τη φωτιά στο αυτοκίνητο

Ο πρώην αθλητής του ράγκμπι φέρεται να έβαλε φωτιά και αμέσως μετά να αυτοκτόνησε - Φρίκη για τα τρία παιδιά ηλικίας από τριών έως έξι ετών

AUSTRALIA
Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η οικογενειακή τραγωδία στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, καθώς λίγες ώρες μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο κατέληξε και η 31χρονη μητέρα των τριών παιδιών, που κάηκαν μαζί με τον πατέρα τους, πρώην παίκτη του ράγκμπι, μέσα σε αυτοκίνητο.

Η Χάνα Μπάξτερ είχε μεταφερθεί με εκτεταμένα εγκαύματα στο νοσοκομείο του Μπρισμπέιν. Ήταν η μόνη που κατάφερε να διαφύγει προσωρινά από την πύρινη λαίλαπα που ξέσπασε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, πιθανόν αποτέλεσμα εμπρησμού από τον 41χρονο παλαίμαχο αθλητή, Ρόουαν Μπάξτερ. Η 31χρονη γυναίκα άντεξε λιγότερο από 24 ώρες, καθώς ο φερόμενος ως δράστης σύζυγος, φέρεται να την είχε περιλούσει, όπως και τα τρία παιδιά του στο εσωτερικό του οχήματος, με βενζίνη, ανάβοντας τη μοιραία φωτιά.

br1
Η ασύλληπτη τραγωδία στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας είχε θύματα τρία παιδιά και συγκεκριμένα την 4χρονη Λάινα, την 6χρονη Αλίγια και τον 3χρονο Τρέι. Νεκρός μαζί με τα παιδιά του βρέθηκε και ο 42χρονος πρώην αθλητής, ο οποίος, σύμφωνα με αναφορές, έβαλε τη φωτιά και αμέσως αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων που έσπευσαν για βοήθεια, η Χάνα Μπάξτερ βγήκε από το αυτοκίνητο φωνάζοντας για βοήθεια, ενώ η ίδια είχε τυλιχτεί στις φλόγες. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι φώναζε: «Με έλουσε με πετρέλαιο».

Η αστυνομία απέφυγε να επιβεβαιώσει αν πρόκειται για περίπτωση δολοφονίας-αυτοκτονίας, λέγοντας πως η έρευνα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.

Κλείσιμο
Οι γείτονες ανέφεραν ότι πριν το ξέσπασμα της φωτιάς, ακούστηκαν ήχοι σαν εκρήξεις μέσα από το αυτοκίνητο.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο άντρας που έσπευσε πρώτος να βοηθήσει, καθώς υπέστη εγκαύματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης