Επίθεση στο στρατιωτικό τους φυλάκιο στην περιοχή Ταφτανάζ της περιφέρειας Ιντλίμπ, στη Συρία, ισχυρίστηκαν πως δέχτηκαν Τούρκοι αξιωματούχοι από δυνάμεις του συριακού καθεστώτος Άσαντ.
Από την επίθεση αυτή σκοτώθηκαν πέντε Τούρκοι στρατιώτες και τραυματίστηκαν άλλα πέντε άτομα, ενώ οι τουρκικές δυνάμεις ανταπέδωσαν τα χτυπήματα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν.
Πριν από μια εβδομάδα, οκτώ Τούρκοι έχασαν τις ζωές τους από «χτύπημα» που δέχτηκε άλλο τουρκικό φυλάκιο στην Ιντλίμπ από τις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε πως 76 Σύριοι σκοτώθηκαν από την τουρκική «απάντηση», ενώ ζήτησε από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να εξηγήσει στη Δαμασκό πως ο συριακός στρατός οφείλει να σταματήσει τις επιθέσεις στην Ιντλίμπ και να πλήττει παρατηρητήρια των Τούρκων.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς