Ιράν: Πυροβολισμούς στις διαδηλώσεις δείχνουν βίντεο στα social media

Ιράν: Πυροβολισμούς στις διαδηλώσεις δείχνουν βίντεο στα social media

Προσοχή! Σκληρές εικόνες στα βίντεο - Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν αίμα στο έδαφος και ανθρώπους που έμοιαζαν με μέλη των υπηρεσιών ασφαλείας να κρατούν όπλα - Διαψεύδει η αστυνομία

22119883
Διαδηλώσεις πραγματοποιούνται στην Τεχεράνη, αφού το Ιράν και συγκεκριμένα οι Φρουροί της Επανάστασης ανέλαβαν την ευθύνη για την κατάρριψη «από λάθος» του ουκρανικού Boeing 737 την περασμένη Τετάρτη, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο των 176 επιβαινόντων.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν την Κυριακή στα κοινωνικά δίκτυα ακούγονται πυροβολισμοί κοντά στο σημείο όπου πραγματοποιούνται οι διαδηλώσεις.

Προς το παρόν δεν έχει μπορέσει να επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή η αυθεντικότητα των βίντεο που αναρτήθηκαν αργά χθες στο Διαδίκτυο και τα οποία δείχνουν αίμα στο έδαφος και ανθρώπους που έμοιαζαν με μέλη των υπηρεσιών ασφαλείας να κρατούν όπλα.

Σε άλλες αναρτήσεις φαίνονται άνδρες της υπηρεσίας αντιμετώπισης ταραχών της αστυνομίας να χτυπούν τους διαδηλωτές με γκλομπ, την ώρα που άλλοι φωνάζουν «Μην τους χτυπάτε!».

Κλείσιμο


Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Τεχεράνης διαψεύδει ότι τα μέλη των υπηρεσιών ασφαλείας πυροβόλησαν εναντίον διαδηλωτών

Η αστυνομία στην Τεχεράνη δεν πυροβόλησε εναντίον των διαδηλωτών καθώς τα στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας έχουν εντολές να επιδεικνύουν αυτοσυγκράτηση, ανέφερε ο διοικητής της αστυνομίας της ιρανικής πρωτεύουσας σε ανακοίνωσή του που μεταδόθηκε σήμερα στον ιστότοπο της κρατικής τηλεόρασης.

«Στις διαδηλώσεις η αστυνομία σε καμία περίπτωση δεν πυροβόλησε, διότι τα στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας έχουν λάβει εντολές να επιδεικνύουν αυτοσυγκράτηση», τόνισε ο Χοσεΐν Ραχιμί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης