«Έξυπνες» διαφημιστικές πινακίδες για το «Dracula» του BBC αποκαλύπτουν τα μυστικά τους... μόνο το βράδυ!

«Έξυπνες» διαφημιστικές πινακίδες για το «Dracula» του BBC αποκαλύπτουν τα μυστικά τους... μόνο το βράδυ!

Τελικά είναι αλήθεια: Ο Δράκουλας ξεπροβάλλει μόνο στο σκοτάδι...

drac
Η νέα μίνι σειρά του BBC που αντλεί έμπνευση από τον «Δράκουλα», το αριστουργηματικό μυθιστόρημα τρόμου του Μπραμ Στόκερ, έχει ήδη διχάσει κριτικούς και κοινό, με κάποιους να πλέκουν το εγκώμιό της και άλλους να δηλώνουν απογοητευμένοι από την εξέλιξη της ιστορίας που φέρνει τον αιμοδιψή κόμη στη σύγχρονη εποχή.

Οι σοκαριστικές σκηνές της σειράς, η οποία φέρει την υπογραφή των δημιουργών του «Sherlock», απασχόλησαν εκτενώς τις προηγούμενες μέρες τα βρετανικά ΜΜΕ και όχι μόνο, ενώ πολλά δημοσιεύματα έσπευσαν να επισημάνουν ότι η πλοκή έχει λογικά κενά και ότι το φινάλε ήταν απογοητευτικό και κάπως προχειρογραμμένο.

Από την άλλη μεριά, η ερμηνεία του Δανού Κλάες Μπανγκ, ο οποίος υποδύθηκε το θρυλικό βαμπίρ με γοητεία που θύμιζε... Τζέιμς Μποντ, συγκέντρωσε ως επί το πλείστον θετικές κριτικές.

claes-bang
Κλείσιμο


Όσο όμως κι αν έχει διχάσει τα ΜΜΕ η ίδια η σειρά «Dracula», υπάρχει κάτι που την αφορά και δείχνει να έχει ενθουσιάσει τους πάντες! Μιλάμε για δύο πρωτότυπες και πανέξυπνες διαφημιστικές πινακίδες που τοποθετήθηκαν στο Λονδίνο και το Μπέρμιγχαμ οι οποίες, όπως το ίδιο το αρχετυπικό βαμπίρ, αποκαλύπτονται σε όλο τους το μεγαλείο... μόνο τη νύχτα.

Όπως μπορεί κανείς να δει στα παρακάτω βίντεο, οι πινακίδες έχουν μπηγμένα πάνω τους ξύλινα παλούκια (ναι, σαν αυτά που χρησιμοποιούνται για την εξόντωση των βαμπίρ) που δείχνουν να μη βγάζουν κανένα νόημα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όταν όμως πέφτει ο ήλιος, και με τη βοήθεια κατάλληλου φωτισμού, εμφανίζεται μέσα από τη σκιά τους η απειλητική όψη του Κόμη Δράκουλα, με τα τρομαχτικά του δόντια να ξεπροβάλλουν από το στόμα του.

Δείτε παρακάτω βίντεο και αντιδράσεις για τις φανταστικές πινακίδες

cool


Δείτε το trailer της σειράς που είναι διαθέσιμη στο Netflix

Dracula: Official Trailer - BBC

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης