«Περιοχή 51»: Πάνω από 600.000 Αμερικανοί απειλούν να εισβάλλουν για να δουν εξωγήινους

area51_1

Με εισβολή στην στρατιωτική βάση «Περιοχή 51» απειλούν πάνω από μισό εκατομμύριο Αμερικανοί – Θεωρούν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κρύβει εκεί τους εξωγήινους

Πάνω από 600.000 Αμερικανοί υπογράφουν την πρόσκληση για μαζική έφοδο στην «Περιοχή 51», στην οποία στεγάζεται στρατιωτική βάση των ΗΠΑ.

Η μυστικότητα της συγκεκριμένης περιοχής συμβάλλει στο να «φουντώνουν» θεωρίες συνωμοσίας περί ύπαρξης εξωγήινων, ή για Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων. Μάλιστα, τη σεναριολογία φουντώνει το γεγονός ότι η συγκεκριμένη περιοχή έχει χρησιμοποιηθεί ως «φόντο» σε πολλές εκπομπές.

«Εισβάλλετε στην Περιοχή 51. Δεν μπορούν να μας σταματήσουν όλους» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο διοργανωτές καλούν όσους υπογράφουν να συναντηθούν στο τουριστικό αξιοθέατο Area 51 Alien Center, για να συντονίσουν την είσοδο και να δουν όλοι μαζί τους εξωγήινους.


ekdilwsi_area51

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (23)

nik the greek

The truth is out there!!!

Ε.Ε.Π

Το υλικό σύμπαν είναι μόλις 4.9% , το υπόλοιπο δεν ξέρουμε τι είναι και το ονομάσαμε σκοτεινή ύλη και σκοτεινή ενέργεια . Το παρατηρούμενο απο εμάς Σύμπαν πρός όλες τις κατευθύνσεις είναι 46 δις έτη φωτός. Το σύμπαν πάλι μετά την μεγάλη έκρηξη ,η το μεγάλο πάγωμα κατά άλλους, πρίν 13,8 δις έτη διαστέλλεται με ταχύτητα και δεν ξέρουμε γιατί,υποθέτουμε εξαιτίας της "σκοτεινής ενέργειας" που πάλι δεν γνωρίζουμε τι είναι .Ο ρυθμός επέκτασης του σύμπαντος υπολογίσθηκε σε περίπου 74,03 χιλιόμετρα ανά δευτερόλεπτο ανά megaparsec (ένα megaparsec είναι γύρω στα 3,26 εκατομμύρια έτη φωτός). Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 3,3 εκατομμύρια έτη φωτός που ένας γαλαξίας είναι μακρύτερα από τη Γη, φαίνεται να απομακρύνεται από εμάς με ταχύτητα 74 χιλιομέτρων ανά δευτερόλεπτο πιο γρήγορα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η αναμενόμενη επέκταση του σύμπαντος θα έπρεπε να είναι 67,4 χιλιόμετρα(!) ανά δευτερόλεπτο ανά megaparsec, με βάση τις παρατηρήσεις του αξιόπιστου ευρωπαϊκού δορυφόρου Planck σχετικά με την κοσμική μικροκυματική ακτινοβολία υποβάθρου, δηλαδή του φωτός που είναι το απομεινάρι από την αρχική «Μεγάλη Έκρηξη» (Μπιγκ Μπανγκ) της δημιουργίας του σύμπαντος πριν 13,8 δισεκατομμύρια χρόνια. Είναι σαν το πρώιμο σύμπαν να συμπεριφερόταν διαφορετικά από το σημερινό! Ως υπεύθυνη για την επιταχυνόμενη διαστολή του σύμπαντος έχει θεωρηθεί -προταθεί η λεγόμενη σκοτεινή ενέργεια, που θεωρείται ότι αποτελεί περίπου το 70% της μάζας-ενέργειας του σύμπαντος. Αποκαλείται σκοτεινή απλούστατα επειδή κανείς δεν ξέρει τι είναι, όπως αντίστοιχα συμβαίνει με την αποκαλούμενη σκοτεινή ύλη.Οι επιστήμονες υποθέτουν ότι η σκοτεινή ενέργεια – ό,τι και αν είναι αυτή- υπήρχε ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα της γέννησης του σύμπαντος και άρχισε εξ αρχής να ωθεί τη ύλη να επεκταθεί. Η ίδια ενέργεια υποτίθεται ότι ευθύνεται και για την επιταχυνόμενη διαστολή, λειτουργώντας ως ένα είδος κοσμικής αντιβαρύτητας. Υπό την επιρροή της σκοτεινής ενέργειας, εκτιμάται ότι το σύμπαν διπλασιάζει το μέγεθος του κάθε δέκα δισεκατομμύρια χρόνια, άγνωστο με ποιο στόχο . Το ότι δεν υπάρχουν "εξωγήινοι " που να ξεκίνησαν κάποτε απο κάπου και να κατάφεραν να φτάσουν στη γή, εξηγείται με το φαινόμενο της διαστολής που απομακρύνει συνεχώς τους γαλαξίες απο τη γή. Σαν Κάποιος κοσμικός Νούς να μη θέλει ποτέ να έρθουν σε επαφή τα υλικά παιδιά Του, δηλ. εμείς, με τα σκοτεινά υλικά ενεργειακά "όντα". ( Η σκοτεινή ύλη είναι η αόρατη μορφή της ύλης που δεν αποτελείται από πρωτόνια, νετρόνια και ηλεκτρόνια)..

XXX

600Κ κότες του fb, δεν πρόκειται ούτε 1000 από αυτούς να φτάσουν στον φράκτη και μόλις δούμε τους στρατιωτικούς με τα αυτόματα θα τρέξουν πίσω από εκεί που ήρθαν.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟΟΟΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣΣΣΣ??

ΠΑΝΣΟΦΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΗΔΕΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΡΕΒΛΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΙΑΣΤΑΤΟΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΜΗΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ΞΕΡΟΛΑΣ ΔΗΛΑΔΗ

Γιώργης Γουλάρας

Η υπεροψία στα γραφόμενα σου ξεχειλίζει και κατηγορείς τους άλλους για ξερολισμο και υπεροψία !! Ο κλασικός ο μλκ ο Έλληνας δηλαδή.

Δημήτρης

Μάθε στοιχειώδη ορθογραφία πριν μας κάνεις μάθημα όμως.

Δικαιοσυνη

Απο Δευτέρα πρωί αγοράστε μετοχές εταιριών που διαχειρίζονται Αμερικανικά Καταστήματα Κράτησης. Οι μετοχές τους θα ανέβουν πολύ.

Γιωργος

Εχουμε και εμεις στα γραφεια του συριζα

Αναγνωστης

H απεριόριστη βλακεία του είναι. Κατά τους επιστήμονες οι πιθανότητες να υπάρχει εμβια ζωή κάπου στο σύμπαν είναι πάρα πολύ μεγάλες. Oi πιθανότητες έμβιο ον να έχει επισκεφτεί τη γη είναι σχεδόν ανύπαρκτες, διότι οποιοδήποτε πλανήτης κατοικείται από έμβια όντα, απέχει, τόσα πολλά εκατομμύρια έτη φωτός, επαναλαμβάνω, εκατομμύρια έτη φωτός από τη γη, που αποκλείει την πιθανότητα έμβιο ον να μας έχει επισκεφθεί.

alien

Και ξέρεις και τι τεχνολογία έχουν και είσαι σίγουρος οτι δε μπορούν να έρθουν?Τα εκκατομύρια έτη φωτός για εμάς ειναι αδύνατο με 100 και κάτι μόλις χρόνια τεχνολογίας.Για αυτούς μπορεί να είναι Αθήνα-Πάτρα

Ελλαδα 19

Εαν ερθουν Ελλαδα, οι πεζοδρομοι ειναι φουλ απο εξωγηινους.

Νίκος Γοργομάτης

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ...600.000 ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΠΟΛΥ !

αμερικανικη προπαγανδα

οπως και οτι οι αμερικανοι πατησαν στο φεγγαρι ετσι και οι εξωγηινοι ειναι αμερικανικο δημιουργημα χολυγουντιανης παραγωγης για την προπαγανδα εναντιον των ρωσων κατα τον ψυχρο πολεμο.

Μάθε Ψεκασμένε

Ότι οι ίδιοι οι Ρώσοι (ακόμη και όταν υπήρχε η Σοβιετκή ένωση) ποτέ δεν είπαν ότι οι Αμερικανοί δεν έχουν πατήσει στην σελήνη.Άρα οι Αμερικανοί σίγουρα έχουν πατήσει στην σελήνη.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

polizia

Η σπέιρα που λεηλατούσε αρχαιολογικούς χώρους στη νότια Ιταλία και πουλούσε αρχαία ελληνικά αντικείμενα και έργα τέχνης αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ εξαρθρώθηκε, όπως ανακοίνωσαν οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες Europol και Eurojust

lizandrew-0

Επί ένα χρόνο το BBC έκανε διαπραγματεύσεις με το παλάτι για μια συνέντευξη με τον πρίγκιπα Άντριου - Η βασίλισσα έδωσε την άδεια για την συνέντευξη και πιστεύει 100% όσα υποστήριξε ο δευτερότοκος γιος της

1