Ο Μπόρις Τζόνσον επιμένει στη «σιωπή» και αρνείται να σχολιάσει τον καβγά με τη σύντροφό του

Ο Μπόρις Τζόνσον επιμένει στη «σιωπή» και αρνείται να σχολιάσει τον καβγά με τη σύντροφό του

Την ώρα που στη Βρετανία έχει ξεκινήσει ένας δημόσιος διάλογος για το αν θα πρέπει οι πολιτικοί όπως o Μπόρις Τζόνσον να αποκαλύπτουν την προσωπική τους ζωή, ο ίδιος προτίμησε να μιλήσει για το Brexi

boris43
Tα πόδια «στυλώνει» ο Μπόρις Τζόνσον υπερασπιζόμενος τη σιωπή του σχετικά με τον περίφημο καβγά με την αγαπημένη του Κάρι Σίμοντς σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες στο BBC.

Την ώρα που στη Βρετανία έχει ξεκινήσει ένας δημόσιος διάλογος για το αν θα πρέπει οι πολιτικοί όπως o Μπόρις Τζόνσον να αποκαλύπτουν την προσωπική τους ζωή, ο ίδιος προτίμησε να μιλήσει για το Brexit.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών δεν θέλει να μιλάει δημοσίως για την αγαπημένη του Κάρι, ούτε για τον καβγά που είχαν στο σπίτι της, την ώρα που ο δεύτερος μεγαλύτερος χρηματοδότης των Τόρις, Τζον Γκρίφιν, έσπευσε να του ζητήσει να βγάλει στη φόρα τα προσωπικά του:τη σχέση του με την Κάρι, τις εξωσυζυγικές περιπέτειές του και τα παιδιά που απέκτησε εκτός γάμου.

Ο Μπόρις Τζόνσον, ο επικρατέστερος υποψήφιος για τον θώκο του αρχηγού του κόμματος των Συντηρητικών και κατά συνέπεια το αξίωμα του πρωθυπουργού της Βρετανίας, υποσχέθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης ότι η αποχώρηση της χώρας από την ευρωπαική οικογένεια θα γίνει την 31η Οκτωβρίου του 2019, με συμφωνία ή χωρίς συμφωνία.

«Η δέσμευσή μου είναι ότι θα φύγουμε από την ΕΕ την 31η Οκτωβρίου», τόνισε ο Τζόνσον και πρόσθεσε ότι η συμφωνία της Τερέζα Μέι που συνήψε με τους Ευρωπαίους και απορρίφθηκε τρεις φορές από το κοινοβούλιο είναι «νεκρή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης