Μπόρις Τζόνσον: Εμφανίστηκε χεράκι-χεράκι με τη σύντροφό του διαλύοντας τις φήμες περί χωρισμού

Μπόρις Τζόνσον: Εμφανίστηκε χεράκι-χεράκι με τη σύντροφό του διαλύοντας τις φήμες περί χωρισμού

Στο μικροσκόπιο των βρετανικών ΜΜΕ η σχέση του ζευγαριού - Υπήρξαν τέσσερις εκρηκτικοί τσακωμοί του ζευγαριού μέσα σε έξι εβδομάδες όπως υποστηρίζει η εφημερίδα The Sun

boris_johnson
Υπό τις ασφυκτικές πιέσεις των επικριτών του, το μεγάλο φαβορί για την ηγεσία των Συντηρητικών και την πρωθυπουργία της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, περνά στην αντεπίθεση, με τους φίλους του να βγάζουν το φίδι από την τρύπα προκειμένου να βάλει τέλος στα σενάρια περί χωρισμού.

Το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο, όπως δηλώνουν φίλοι του Τζόνσον και για του λόγου το αληθές, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν τον Τζόνσον και την αγαπημένη του Κάρι Σίμοντς να κοιτιούνται στα μάτια...Την ίδια ώρα, η εφημερίδα «The Sun» αποκαλύπτει ότι το ζευγάρι είχε τέσσερις εκρηκτικούς τσακωμούς μέσα σε έξι εβδομάδες!

bojo


Μετά το σάλο που προκλήθηκε στη Βρετανία με αφορμή τα παράπονα γειτόνων του Τζόνσον στην αστυνομία, για τις φωνές που ακούγονταν από το σπίτι της φιλενάδας του ενώ το ζευγάρι τσακωνόταν, ο εκκεντρικός πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια. Έμπιστα άτομα από το περιβάλλον του παραδέχονται ότι υπήρξε καβγάς του ζευγαριού, ότι έφτασαν στα πρόθυρα του χωρισμού, κι ότι τώρα είναι όλα μια χαρά.




Την ίδια ώρα, φίλος του ζευγαριού έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι ο Τζόνσον και η Κάρι είναι πολύ ερωτευμένοι κι ότι θέλουν να παντρευτούν όταν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο 55χρονος Τζόνσον, και η 31χρονη ερωμένη του Κάρι εθεάθησαν χέρι - χέρι και χαμογελαστοί στο Σάσεξ να απολαμβάνουν τη φύση. «Έχουν υπάρξει τόσες πολλές ανοησίες γύρω από τη σχέση τους. Η αλήθεια είναι ότι αγαπούν ο ένας τον άλλον πάρα πολύ κι ότι θέλουν να παντρευτούν την κατάλληλη στιγμή. Ο Μπόρις έχει μάτια μόνο για την Κάρι κι αυτή είναι εντυπωσιασμένη μαζί του», δήλωσε φίλος του ζευγαριού υπό καθεστώς ανωνυμίας στην βρετανική εφημερίδα.

Κλείσιμο
Ωστόσο, «το ζευγάρι φέρεται να είναι εξαγριωμένο από την επίθεση που δέχθηκε από τους αριστερούς γείτονες, πολιτικούς εχθρούς του Τζόνσον, οι οποίοι φέρεται να έχουν ξεπεράσει πολλές φορές τις διαχωριστές γραμμές», όπως επισημαίνει η εφημερίδα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», το ζευγάρι φέρεται να τσακώθηκε γιατί ο Τζόνσον επέστρεψε στο σπίτι αργότερα από το αναμενόμενο.

symmonds


Η ίδια εφημερίδα αποκαλύπτει σήμερα ότι το ζευγάρι έχει καβγαδίσει γερά τέσσερις φορές μέσα σε έξι εβδομάδες.

Ο εσωκομματικός αντίπαλος του Τζόνσον για την ηγεσία των Τόρις, Τζέρεμι Χαντ, ήταν αυτός που πρώτος απαίτησε από τον ξανθομάλλη πολιτικό να δώσει εξηγήσεις για τον περίφημο καβγά, που μάλλον δεν είναι ένας αλλά πολλοί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης