Το ΑΤΜ τρελάθηκε και μοίραζε χαρτονομίσματα

Το ΑΤΜ τρελάθηκε και μοίραζε χαρτονομίσματα

Ξαφνικά το μηχάνημα για συναλλαγές σε bitcoin άρχισε να βγάζει χαρτονομίσματα των 20 λιρών

atm_bitcoin
Άφωνοι έμειναν περαστικοί σε σταθμό Μετρό του Λονδίνου, όταν μηχάνημα για συναλλαγές σε Bitcoin άρχισε να βγάζει ανεξέλεγκτα χαρτονομίσματα των 20 λιρών!

Στο βίντεο διακρίνονται οι φύλακες ασφαλείας που προσπαθούν να αποτρέψουν τους περαστικούς από την πρόσβαση στα χαρτονομίσματα, ενώ την ίδια στιγμή ένας αμήχανος περαστικός τοποθετεί μια ανοιχτή τσάντα μπροστά από το μηχάνημα και συλλέγει χαρτονομίσματα.

Μάλιστα, φαίνεται να σπρώχνει διακριτικά, με το πόδι του, τη τσάντα προς το μηχάνημα για να καταφέρει να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, ενώ οι φρουροί δεν έχουν αντιληφθεί τον συγκεντρωμένο σωρό των χαρτονομισμάτων.

Περαστικοί στέκουν και κοιτάζουν έκπληκτοι τα μετρητά που βγαίνουν από το μηχάνημα!



Κλείσιμο
Οι υπεύθυνοι της ιδιοκτήτριας πολωνικής εταιρείας του ATM ισχυρίστηκαν ότι αυτό συνέβη εξαιτίας μιας πολύ μεγάλης ανάληψης την οποία πραγματοποίησε πελάτης.

Ο Άνταμ Γκραμόβσκυ, ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της Bitcoin Technologis δήλωσε πως «τα μηχανήματά μας υποστηρίζουν μεγάλες συναλλαγές, αλλά ίσως πλέον χρειάζεται επανασχεδίασή ούτως ώστε να υποστηρίξουν ακόμα μεγαλύτερες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης