Τουρκία: Στις 3 Μαρτίου θα λειτουργήσει εξ ολοκλήρου το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης
Το πρότζεκτ κόστισε 12 δισ. δολάρια και τα πρώτα εγκαίνια έγιναν τον Οκτώβριο, με την παρθενική πτήση να πραγματοποιείται από το προεδρικό αεροσκάφος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Δεύτερα... εγκαίνια στις 3 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει το νέο αεροδρόμιο στην Κωνσταντινούπολη, καθώς, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκησή του και μετέδωσε το πρακτορείο Reuters, η συγκεκριμένη ημέρα θα είναι η πρώτη που θα λειτουργήσει εξ ολοκλήρου.
Το αεροδρόμιο που κόστισε 12 δισ. δολάρια, εγκαινιάστηκε πριν λίγες εβδομάδες και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο, από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το προεδρικό αεροσκάφος του οποίου πραγματοποίησε την παρθενική πτήση των εγκαταστάσεων.
Η γειτονική χώρα φιλοδοξεί να μετατρέψει την Κωνσταντινούπολη σε παγκόσμιο αεροπορικό κόμβο, αποκομίζοντας μεγάλα έσοδα από φόρους και την παροχή υπηρεσιών.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»