Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για την προσέγγιση μιας συμφωνίας σχετικά με την Ουκρανία, παραπέμποντας και στις πρόσφατες αναφορές του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Ωστόσο, ο Πεσκόφ ξεκαθάρισε ότι προς το παρόν δεν μπορούν να δοθούν συγκεκριμένες λεπτομέρειες ή χρονοδιαγράμματα για πιθανές εξελίξεις.
«Το σύνολο των μέχρι τώρα προσπαθειών που έχουν καταβληθεί στο πλαίσιο της ειρηνευτικής διαδικασίας, μας επιτρέπει να μιλάμε για προσέγγιση του τέλους, όμως αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόν να γίνει λόγος για συγκεκριμένα στοιχεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.