Το NATO συνεδρίαζε και οι Ρώσοι ανακοίνωναν 12.500 στρατιωτικές ασκήσεις για το 2019!
Ενώ, το NATO συζητούσε, μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες εξελίξεις αναφορικά με το πρόσφατο επεισόδιο στα Στενά του Κερτς στην Αζοφική Θάλασσα, ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας, έστελνε σαφές και “ηχηρό” μήνυμα, ανακοινώνοντας σε τηλεδιάσκεψη, την διεξαγωγή 4.000 χιλιάδων στρατιωτικών ασκήσεων και 8.500 άλλων συναφών στρατιωτικών εκπαιδευτικών δράσεων
Την ώρα που οι Υπουργοί Εξωτερικών των κρατών - μελών του NATO συνεδρίαζαν στις Βρυξέλλες, ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόϊγκου ανακοίνωνε 12.500 στρατιωτικές εκπαιδευτικές δράσεις των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων για το 2019.
Ενώ, το NATO συζητούσε, μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες εξελίξεις αναφορικά με το πρόσφατο επεισόδιο στα Στενά του Κερτς στην Αζοφική Θάλασσα, ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας, έστελνε σαφές και “ηχηρό” μήνυμα, ανακοινώνοντας σε τηλεδιάσκεψη, την διεξαγωγή 4.000 χιλιάδων στρατιωτικών ασκήσεων και 8.500 άλλων συναφών στρατιωτικών εκπαιδευτικών δράσεων, με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων εντοπίζονται στην κατάρτιση των στελεχών των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Οι ρωσικές ασκήσεις όπως η VOSTOK-2018 έχουν προκαλέσει τις σφοδρές αντιδράσεις των μελών της Συμμαχίας και αποτελούν ένα από τα καυτά σημεία της αντιπαράθεσης μεταξύ Ρωσίας και NATO.
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.