Τραμπ: Ζούμε σε εποχή Τζόζεφ Μακάρθι!

trump_7

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ καταγγέλλει τα «αηδιαστικά Fake News» και μάλιστα επισημαίνει ότι ζούμε σε περιόδους μακαρθισμού – Υποστηρίζει ότι τρία τουλάχιστον άτομα έχουν καταγγείλει την «οργισμένη συμμορία δημοκρατικών του Μιούλερ» ότι ζητούν από μάρτυρες να πουν ψέματα 

Για εποχή... Τζόζεφ Μακάρθι έκανε λόγο ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, παρομοιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται η έρευνα για τη ρωσική ανάμιξη στις προεδρικές εκλογές του 2016 με την περίοδο όπου στις ΗΠΑ κυριαρχούσαν οι διώξεις κατά κομμουνιστών και οι μέθοδοι πολιτικοί εξόντωσης του γερουσιαστή Μακάρθι.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον Ντόναλντ Τραμπ «τα αηδιαστικά Fake News κάνουν ό,τι μπορούν για να μην αναφέρουν» την πραγματικότητα, καθώς όπως υποστηρίζει, τρεις μεγάλοι παίκτες υπονοούν ότι η «οργισμένη συμμορία δημοκρατικών του Μιούλερ» με μοχθηρό τρόπο τους καλεί να καταθέσουν ψέματα για τα γεγονότα για να λάβουν βοήθεια.

«Ενώ τα αηδιαστικά Fake news κάνουν ό,τι περνά από τη δύναμή τους για να μην το μεταδώσουν με αυτόν τον τρόπο, τουλάχιστον τρεις μεγάλοι παίκτες υπονοούν ότι η Οργισμένη Συμμορία Δημοκρατικών του Μιούλερ μοχθηρά λέει στους μάρτυρες να πουν ψέματα για τα γεγονότα και θα ενισχυθούν. Αυτή είναι η δική μας περίοδος Τζόζεφ Μακάρθι», έγραψε στο twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

un

Σημειώνεται πως στο φετινό φόρουμ της Ντόχα πήραν μέρος 70 χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα, με επικεφαλής της αποστολής τον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, τον οποίο συνόδευε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης Λόης Λαμπριανίδης

7