Ρωσία: Αναισθησιολόγος βίασε σχεδιάστρια μόδας αμέσως μετά την πλαστική επέμβαση στο στήθος

Ρωσία: Αναισθησιολόγος βίασε σχεδιάστρια μόδας αμέσως μετά την πλαστική επέμβαση στο στήθος

Η καταγγελία της 35χρονης Erika Bykova και η περί του αντιθέτου κατάθεση του 59χρονου αναισθησιολόγου

russia_main
Την άκρη του νήματος μίας υπόθεσης με πολύ μυστήριο, σεξ και αντικρουόμενες καταγγελίες προσπαθεί να βρει η ρωσική αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία Ρωσίδας σχεδιάστριας μόδας, ο αναισθησιολόγους που της χορήγησε το φάρμακο για την πλαστική επέμβαση στο στήθος της, τη βίασε ελάχιστα λεπτά μετά την εγχείριση και ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια του αναισθητικού φαρμάκου.

Η 35χρονη Erika Bykova έκανε σεξ με τον αναισθησιολόγο ελάχιστα λεπτά μετά την προσθετική στήθους, καταγγέλοντας ωστόσο ότι η σεξουαλική πράξη δεν έγινε με τη συγκατάθεσή της, καθώς ήταν ακόμη «μεθυσμένη». «Λόγω της αναισθησίας ήμουν ανήμπορη να αντιδράσω, ή να φωνάξω βοήθεια», δήλωσε η Erika Bykova.

Η 35χρονη Erika Bykova

russian_1

Ο φερόμενος ως δράστης...
russia_2
Κλείσιμο

Δράστης αυτής της περίεργης ιστορίας ήταν ο 59χρονος Yuri Chernikov, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες. Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι όντως βίασε την 35χρονη Ρωσίδα σχεδιάστρια, ο αναισθησιολόγος αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης ακόμη και έξι ετών.

Ο αναισθησιολόγος δήλωσε στην κατάθεσή του ότι η παντρεμένη σχεδιάστρια μόδας του είπε ότι αισθανόταν καλά μετά τη σεξουαλική πράξη.

«Ήταν η πρώτη μου εγχείριση. Ήθελα να επέμβω στο στήθος, για να αισθάνομαι καλύτερα. Ο σύζυγός μου ήταν κατά της εγχείρισης και μου έλεγε ότι είμαι αρκετά όμορφη και ότι δεν χρειάζομαι κανενός είδους επέμβαση», δήλωσε η 35χρονη μητέρα ενός παιδιού και σχεδιάστρια μόδας.

russia_3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης