Λευκός Οίκος: Η πρώην συνεργάτιδα του Τραμπ λέει ψέματα και ψευδείς κατηγορίες

Λευκός Οίκος: Η πρώην συνεργάτιδα του Τραμπ λέει ψέματα και ψευδείς κατηγορίες

Η Σάρα Σάντερς διέψευσε όσα αναφέρει η Ομαρόζα Μάνιγκολτ Νιούμαν στο βιβλίο της – Την χαρακτηρίζει «δυσαρεστημένη υπάλληλο» 

omarosa1
Νέες «φωτιές» έχει ανάψει στο Λευκό Οίκο το βιβλίο της πρώην συνεργάτιδας του Ντόναλντ Τραμπ, Ομαρόζα Μάνιγκολτ Νιούμαν, που χαρακτήρισε τον Αμερικανό πρόεδρο διαταραγμένο και ρατσιστή.

Η Μάνιγκολτ Νιούμαν έγινε γνωστή, όντως «κακιά» στο ριάλιτι «The Apprentice» που παρουσίαζε ο Ντόναλντ Τραμπ. Αφότου απολύθηκε από το προσωπικό του Λευκού Οίκου, απειλεί με αποκαλύψεις και ηχητικά αποσπάσματα το πρώην αφεντικό της.

Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, αλλά λεπτομέρειες που έχουν δημοσιευτεί έχουν ήδη προκαλέσει σκάνδαλο. Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς, σε ανακοίνωση που εξέδωσε χαρακτηρίζει την Μάνιγκολντ Νιούμαν «δυσαρεστημένη πρώην υπάλληλο του Λευκού Οίκου», προσθέτοντας ότι το βιβλίο της είναι «γεμάτο με ψέματα και ψευδείς κατηγορίες».

«Αντί να πει την αλήθεια για τον καλό πρόεδρο Τραμπ και τη διοίκησή του που προσπαθούν να καταστήσουν την Αμερική ασφαλή και με ευημερία, αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο ψέματα και ψευδείς κατηγορίες, τόνισε η Σάντερς.

«Είναι λυπηρό το γεγονός ότι μία δυσαρεστημένη πρώην υπάλληλος του Λευκού Οίκου προσπαθεί να βγάλει κέρδος από ψευδείς επιθέσεις και ακόμη χειρότερο το ότι τα μέσα ενημέρωσης της δίνουν βήμα, χωρίς να λάβουν σοβαρά ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη διοίκηση είχε μόνο θετικά πράγματα να πει για τον Αμερικανό πρόεδρο», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης