Πρώην συνεργάτιδα του Τραμπ: Είναι διαταραγμένος και ρατσιστής - Βάζει «φωτιά» με ηχητικό απόσπασμα

Omarosa

Η Ομαρόζα Μάνιγκολτ Νιούμαν υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει καταγραφεί να χρησιμοποιεί τη λέξη «νέγρος» - Μιλά για εξαγορά σιωπής - Αμηχανία στο Λευκό Οίκο που εξετάζει νομικά μέτρα για να μη διαρρεύσουν άλλα ηχητικά 

Ανισόρροπο, ανεξέλεγκτο «σαν σκύλος χωρίς το λουρί του», ρατσιστή, καθώς χρησιμοποιούσε τη λέξη «νέγρος» και με ξεσπάσματα περιγράφει τον Ντόναλντ Τραμπ πρώην συνεργάτιδά του στο Λευκό Οίκο.

Ο λόγος για την Ομαρόζα Μάνιγκολτ Νιούμαν, που στο νέο της βιβλίο για τον πρόεδρο των ΗΠΑ υποστηρίζει μάλιστα ότι υπάρχουν ταινίες που τον έχουν καταγράψει να κάνει ρατσιστικές αναφορές και ότι τον είδε να συμπεριφέρεται «σα σκύλος χωρίς το λουρί του» σε πολυάριθμες εκδηλώσεις στις οποίες παρευρισκόταν χωρίς την πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ.

Μάλιστα, δημοσιοποίησε και ηχητικό απόσπασμα στην εκπομπή “Meet the Press” από μία συζήτηση που είχε στην αίθουσα αντιμετώπισης κρίσεων (SCIF) του Λευκού Οίκου, όταν της ανακοινώθηκε η απόλυσή της.

Οι συνάδελφοι της Ομαρόζας Μάνιγκολτ Νιούμαν στον Λευκό Οίκο εξετάζουν τις διαθέσιμες νομικές επιλογές που έχουν, προκειμένου να την εμποδίσουν να δημοσιοποιήσει κι άλλα ηχητικά αποσπάσματα από συνομιλίες της στον Λευκό Οίκο.

Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να διωχθεί ποινικά για την μυστική και παράνομη ηχογράφηση της συζήτησης που είχε με τον Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι, μεταδίδει το ABC News, επικαλούμενο δηλώσεις αξιωματούχων του Λευκού Οίκου.

Η ίδια, εργάστηκε ως βοηθός του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, αλλά κι ως διευθύντρια επικοινωνίας για το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Λευκού Οίκου.

“Η ιδέα και μόνο που είχε ένα στέλεχος του προσωπικού να περάσει μία συσκευή ηχογράφησης στην αίθουσα αντιμετώπισης κρίσεων του Λευκού Οίκου, δείχνει μία κραυγαλέα περιφρόνηση της εθνικής μας ασφάλειας. Μετά από αυτό ο κομπασμός στην τηλεόραση, αποδεικνύει το έλλειμμα χαρακτήρα κι ακεραιότητας από αυτήν την δυσαρεστημένη πρώην εργαζόμενη στον Λευκό Οίκο,” δήλωσε χαρακτηριστικά η Σάντερς.

Αντιδράσεις για το βιβλίο

Οι ισχυρισμοί που διατυπώνει η Μάνιγκολτ Νιούμαν στο βιβλίο της, το οποία κυκλοφορεί αύριο, έχουν προκαλέσει τις αντιδράσεις των πρώην συναδέλφων της στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου.

Ο πρώην υπεύθυνος Τύπου του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ δήλωσε στο ABC News ότι οι ισχυρισμοί της είναι “ολικά φανταστικοί.”

Ο Σπάισερ διέψευσε τον ισχυρισμό της Μάνιγκολτ Νιούμαν ότι έχει υπογράψει συμφωνία εμπιστευτικότητας για την μη δημοσιοποίηση πληροφοριών, ενώ χαρακτήρισε ως “ψευδή” τον ισχυρισμό της ότι ο ίδιος έχει λάβει χρήματα προκειμένου να διατηρήσει την σιωπή του.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Μάνιγκολτ Νιούμαν είχε διαβάθμιση ασφάλειας στον ελάχιστο βαθμό, ενώ η ίδια ενδέχεται να έχει παραβιάσει το νόμο με την ηχογράφηση της συζήτησης που έκανε εντός της αίθουσας διαχείρισης κρίσεων. Η αίθουσα αυτή είναι θεωρητικά ο πιο προστατευμένος χώρος από πλευράς ασφάλειας στο κτιριακό συγκρότημα του Λευκού Οίκου.

«Απίστευτη παραβίαση πρωτοκόλλου»

Η διαχείριση απόρρητων πληροφοριών για την περίπτωση της Μάνιγκολτ Νιούμαν έγινε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στα πρωτόκολλα ασφάλειας, σύμφωνα με τον Σπάισερ.

“Πρόκειται για μία απίστευτη παραβίαση του πρωτοκόλλου, αλλά και του νόμου. Μπορείς να χάσεις την άδεια διαχείρισης απόρρητων πληροφοριών που διαθέτεις, εάν περάσεις μία συσκευή ηχογράφησης στην αίθουσα SCIF. Η τοποθέτηση της συσκευής στον χώρο αποτελεί παραβίαση, αλλά με την σκόπιμη ηχογράφηση, αντιμετωπίζεσαι εντελώς διαφορετικά,” τόνισε ο ίδιος.

Αρκετοί εντός του Λευκού Οίκου είναι αυτοί που φοβούνται ότι η Μάνιγκολτ Νιούμαν θα προχωρήσει στην δημοσιοποίηση ιδιωτικών συζητήσεων που είχε μαζί τους.

“Βρίσκεται σε ένα άλλο επίπεδο πλέον. Με τρομοκρατεί,” δήλωσε χαρακτηριστικά ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Νιούμαν εναντίον όλων

Η Μάνιγκολτ Νιούμαν στρέφεται κατά των εν ενεργεία, αλλά και κατά πρώην συναδέλφων της στο Λευκό Οίκο με τα όσα παρουσιάζει στο βιβλίο της με τίτλο: “Η Αποκομμένη.”

Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο σοβαρή για το προσωπικό του Λευκού Οίκου μετά την δημοσιοποίηση του ηχητικού αποσπάσματος, καθώς τώρα υπάρχουν ανησυχίες ότι οι ισχυρισμοί της θα έχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία, καθώς θα υποστηρίζονται από τα ηχητικά αποσπάσματα συνομιλιών.

“Οι άνθρωποι τώρα καταλαβαίνουν ότι έχει πολλά κι αυτό, φρενάρει πολλούς από το να ανταπαντήσουν,” δήλωσε ένας πρώην αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Αρκετά στελέχη υποστηρίζουν ότι είχαν λάβει τα μέτρα τους με την Μάνιγκολτ Νιούμαν, ενώ άλλοι φοβούνται πως οι συγκρούσεις που είχαν με την ίδια θα δημοσιευτούν. Κανένας δεν είναι σε θέση να βεβαιώσει για την ακριβή αριθμό των ηχητικών αποσπασμάτων από συζητήσεις που έχει στην διάθεσή της.

“Εάν έχετε εκνευρίσει την Αμαρόζα προσδεθείτε γιατί θα ακολουθήσουν δύο δύσκολες εβδομάδες,” δήλωσε χαρακτηριστικά ένας πρώην αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Ένας άλλος υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου χαρακτήρισε την Μάνιγκολτ Νιούμαν ως αντιεπαγγελματική και θυμήθηκε ότι η ίδια θα μπορούσε να κάνει τα ψώνια της από το διαδίκτυο στη διάρκεια συναντήσεων.

«Ήταν ενοχλητική» λέει πρώην εκπρόσωπος της εκστρατείας Τραμπ

Ο ίδιος θυμάται ότι η Μάνιγκολτ Νιούμαν ήταν προσβλητική αρκετές φορές με χαμηλόβαθμα στελέχη του Λευκού Οίκου.

Η Κατρίνα Πίρσον πρώην εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ είπε ότι η Μάνιγκολτ Νιούμαν ήταν ενοχλητική, καθώς η ίδια “δημιουργούσε πρόστυχα και διαστρεβλωτικά ψέματα.”

Στην εκπομπή του NBC “Meet the Press” η Μάνιγκολτ Νιούμαν ισχυρίστηκε ότι η Πίρσον της είπε ότι είχε ακούσει τον Τραμπ να λέει την λέξη “νέγρος,” ενώ τον ισχυρισμό αυτό, διέψευσε η Πίρσον.

Σε ανακοίνωση της στο NBC News η Πίρσον είπε: “ η Αμορόζα είναι από πρόθεση άτιμη, προκειμένου να πωλήσει το βιβλίο της. Πρώτον, ποτέ δεν έχω ακούσει τον πρόεδρο Τραμπ να χρησιμοποιεί την υποτιμητική γλώσσα, που ισχυρίζεται η ίδια. Επίσης, ποτέ δεν επιβεβαίωσα την ύπαρξη μία υποτιθέμενης κασέτας από την εκπομπή “Ο Ασκούμενος” στην ίδια, όπως ισχυρίζεται. Πρόκειται για ένα συνολικό κατασκεύασμα από την Αμορόζα,” τόνισε η Πίρσον.

Σύμφωνα με την ίδια, ο πρόεδρος Τραμπ και η οικογένειά του “είναι πάντα ευγενείς, γενναιόδωροι, συνετοί και δείχνοντας σεβασμό σε εμένα, αλλά και σε άλλους έγχρωμους ανθρώπους.

Η ίδια ανακοίνωση αναφέρει: “Αισθάνθηκα τιμή όταν με διόρισε, εμένα μία ανύπαντρη μητέρα, ως την πρώτη μαύρη εκπρόσωπο σε παναμερικανικό επίπεδο για μία νικηφόρα προεκλογική εκστρατεία. Αισθάνομαι λύπη για την Αμορόζα καθώς υποτιμά τον εαυτό της, δημιουργώντας πρόστυχα και διαστρεβλωτικά ψέματα, καθώς προσπαθεί να πλουτίσει μέσω της πώλησης βιβλίων σε βάρος της αλήθειας. ‘Αποκομμένη,’ πραγματικά,’” τόνισε η Πίρσον στην ανακοίνωσή της.

Απάντηση από πρώην αξιωματούχο του Λευκού Οίκου

Η Κέλιαν Κόνγουεϊ απάντησε στους ισχυρισμούς της πρώην αξιωματούχου του Λευκού Οίκου ότι της “προσφέρθηκαν χρήματα” προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό, λέγοντας ότι όλοι στην Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου έχουν υπογράψει συμφωνίες εμπιστευτικότητας (Non Disclosure Agreements -NDAs).

Η Κόνγουεϊ χαρακτήρισε την πρακτική αυτή, ως φυσιολογική, σύμφωνα με το “Politico.”

Η Μάνιγκολτ Νιούμαν αναφέρει στο βιβλίο της προσφέρθηκε το ποσό των 15.000 δολαρίων τον μήνα, σε αντάλλαγμα για την σιωπή της, μετά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο.

“Είναι τυπικό, να υπογράψει κάποιος μία συμφωνία NDA, οπουδήποτε κι αν εργαστεί,” δήλωσε η Κόνγουεϊ που είναι σύμβουλος του προέδρου Τραμπ, στην εκπομπή του ABC News “This Week” και τον Τζόναθαν Καρλ. “Θα μου προκαλούσε σοκ αν δεν είχατε το ίδιο στο ABC,” δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

“Μου έχουν πει ότι έχει υπογράψει τα σχετικά έγγραφα όταν ήταν στην εκπομπή “Ο Ασκούμενος.” Εάν όχι τότε, σίγουρα τα υπέγραψε στην προεκλογική εκστρατεία. Όλοι τα έχουμε υπογράψει στην Δυτική Πτέρυγα. Γιατί δεν θα έπρεπε να τα είχαμε υπογράψει;” αναρωτήθηκε η Κόνγουεϊ.

Όταν ο Καρλ επεσήμανε ότι η Κόνγουεϊ είναι δημόσιος υπάλληλος και η ίδια, συμπλήρωσε, “υπαγόμαστε σε καθεστώς εμπιστευτικότητας.” “Αυτά δεν είναι χρήματα εξαγοράς για την σιωπή σου. Όλοι υπογράφουν συμφωνίες NDA. Φαίνεται ότι δεν ήθελε να την υπογράψει και δεν ήθελε να επιστρέψει πίσω στην προεκλογική εκστρατεία, έχοντας στο μυαλό της, το βιβλίο,” πρόσθεσε η Κόνγουεϊ.

ΣΧΟΛΙΑ (27)

τώρα να δεις τον Κυρίτση

θα ζητήσει αποκλεισμό του Τραμπ από κάθε σύνοδο του ΝΑΤΟ, αλλιώς θα ρίξει την κυβέρνηση. Άντεξε το χτύπημα από την Βούλα αλλά τούτο εδώ δεν τρώγεται. Ακου να πει τον αφρο νέγρο?

aspruliarhs

Zo sto eksoteriko k mporo na sas po oti i mayri hne pio ratsistes apo tus lefkus. kanun parea mono me mayrus k de mas theorun kati diaforetiko. Epishs, sta panepisthmia k stis aithuses kanun foberi fasaria, afti k i indoi, k otan tus parathreis, kapioi su lene emeis hmaste afrikani k milame dunata.Antidrastikoi k katholu syzhthsimoi.

Go trump Go trump , fuck commies hard

ευλογημένη χώρα που κατάφερες να έχεις τον θεό πρόεδρο...ευλογημένη

IN THE DEEP SOUTH

13-90, 13-90, 13-90

GEOPAS

για να είμεθα σωστοί, ο πρόεδρος Τράμπ έχει λάθος. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ (υπάρχουν π.χ. και Ινδοί), ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΝΙΓΕΡΕΙΑΝΟΙ , Nigeria / Niger (υπάρχουν και Ζουλού, Μάο-Μάο, Ουγγαντέζοι, Αιθίοπες, Σομαλοί, Πιγμαίοι κλπ κλπ. Το ίδιο λάθος κάνουν και οι μάυροι που θέλους το ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ (γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΟ(ΝΕΣ) Αμερικανοί είναι, την ράτσα τους δεν την μπερδεύει κανένας) μερικοί των οποίων ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΙ και ΚΑΛΟΙ ... Οι ίδιοι δε ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ (στα μεταξύ μας χρησιμοποιούν το "ασπρουλιάρης" και ποτέ το αντίστοιχο του Αφροαμερικάνμος δηλαδή Ευρωπαιοαμερικάνος. Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ με σύμπλεγμα ανωτερότητος η μεν και κατωτερότητος η δε... ΠΕΡΙ ΟΝΟΥ ΣΚΙΑΣ δηλαδή

Ένας ψυχάκιας είναι ο τύπος!

Ε, καλά το ότι είναι διαταραγμένος ο Τράμπ το έχουν βεβαιώσει και ψυχίατροι. Κάτι νέο;

Ποιοι ψυχίατροι;

Αυτοί που επικαλούνται οι εγκληματίες για να έχουν ελαφρυντικά στις ποινές τους...

@

Προεδράρα, δώσε πόνο στα αναρχοκουμμούνια των πεζοδρομίων, αλλά και στους βολεμένους θολοκουλτουριάρηδες της πολιτικής ορθότητας (τα μμε των φέικ νιούς και τα μκο της παρακμής).

Χ.Π.

Η φράση "πρώην συνεργάτιδα του Τραμπ" τα λέει όλα... Ένα ακόμη τσόκαρο που θέλει να σηκωθεί και να χτυπήσει έναν Άντρα..!! Στα τέσσερα (μαζί με τον καμμένο) [...] καρακάξα...!!

Κατσαπλιαδες....

Ασχολησου πρώτα με το σπίτι σου..... Γκιοσα!!!

Q

Εγω δεν θελω τιποτα αλλο, να πετυχετε τελικα τον πολεμο προπαγανδας και να τον ριξετε τον Τραμπ. Μετα θα αρχισουν τα γλεντια και το ξεβρακωμα. Να βγαλετε παλι κανα απο τα τσιρακια του Σορος, ξερετε απο αυτα που δειχνουν μια χωρα στον χαρτη και την βομβαρδιζουν ανηλεως. Απο αυτους που δολοφονουν εκατομμυρια γυναικοπαιδα και εσεις οι θολοκουλτουριαρηδες το κανετε γαργαρα γιατι εξυπηρετει τα συμφεροντα σας. Οταν αρχισει ο κοσμος και αμολαει την προπαγανδα με το φτυαρι, τι θα πειτε τοτε? Θα σας χαλασει αμα σας κατηγορησουν τον αγαπημενο σας president. Τοτε αυτου του ειδους οι πρακτικες θα ειναι αντιδημοκρατικες και παρανομες... και εννοειται οτι θα βαζετε την αστυνομια να συλλαμβανει αβερτα. Υποκρισια δηλαδη που αλλαζει γαλαξια. Η ιστορια εχει δειξει πως οταν σας κανουν αυτα που κανατε, τοτε ειναι που τσινατε και τοτε ειναι που αυτες οι πρακτικες μετατρεπονται σε παρανομες κι φασιστικες.

F.B.I.

Αν ο Τράμπ πέσει, θα πέσει ΜΟΝΟ από τις αλητείες και τις απατεωνιές που έχει κάνει! Από κανέναν άλλον!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

043_dpa-pa_191111-99-686338_dpai

«Ο λαός θέλει να έχουμε έναν εκλεγμένο πρόεδρο μέχρι τις 22 Ιανουαρίου», τόνισε η μελλοντική υπηρεσιακή πρόεδρος, Ζανίν Ανιές - Για σημαντική στιγμή για τη δημοκρατία έκανε  λόγο ο Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας ότι τα γεγονότα στέλνουν ισχυρό μήνυμα στα παράνομα καθεστώτα στη Βενεζουέλα και τη Νικαράγουα

000_1M074L

Βίντεο της κρατικής υπηρεσίας ασφαλείας εξηγεί τι σημαίνουν εξτρεμιστικές ιδέες - Στο πλαίσιο των σχεδίων του Ριάντ προς την προσέλκυση ξένων επενδύσεων, ο πρίγκιπας διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν προωθεί μια διαφορετική εικόνα της χώρας

13
radioaktivnost-eto-eto-takoe-vidi-radioaktivnosti

Τα σωματίδια βρέθηκαν σε τοποθεσία που το Ιράν δεν έχει δηλώσει, αναφέρει έκθεση της υπηρεσίας του ΟΗΕ - Το Ισραήλ, υποψιαζόταν ότι εκεί πραγματοποιούνταν πυρηνικές δραστηριότητες αναφέρουν διπλωματικές πηγές

000_1M61SY

Εννέα δικαστές θα εξετάσουν το πρόγραμμα DACA που εφαρμόστηκε το 2012 από τον τότε πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα με σκοπό να σταματήσουν οι απελάσεις των νέων μεταναστών και να τους δοθεί αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης