ΝΑΤΟ: Χαιρετίζουμε την ιστορική σύνοδο κορυφής Τραμπ – Κιμ

nato_stoltenberg

Σε ανακοίνωσή της, η Βορειοατλαντική Συμμαχία επισημαίνει ότι στηρίζει την αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου

«Ιστορική» χαρακτήρισε το ΝΑΤΟ τη συνάντηση μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ σημείωσε σε ανακοίνωσή του ότι η Βορειοατλαντική Συμμαχία στηρίζει σθεναρά τις προσπάθειες για αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου, που θα συμβάλλει στην ασφάλεια της παγκόσμιας κοινότητας.


«Το ΝΑΤΟ χαιρετίζει την ιστορική σύνοδο κορυφής. Το ΝΑΤΟ στηρίζει σθεναρά κάθε προσπάθεια που θα οδηγήσει στην αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου. Μια κορεατική χερσόνησος ελεύθερη από πυρηνικά όπλα θα συμβάλει στην ασφάλεια των συμμάχων του ΝΑΤΟ και των εταίρων μας στην περιοχή και στην ασφάλεια ολόκληρης της παγκόσμιας κοινότητας», τόνισε ο Στόλτενμπεργκ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

brmes

Στη δημοσιότητα το ογκώδες κείμενο των 585 σελίδων - Τι προβλέπεται σχετικά με την πρόσβαση του Λονδίνου στις ευρωπαϊκές χρηματαγορές μετά την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και τι θα γίνει με το ζήτημα των συνόρων μεταξύ Βόρειας Ιρλανδίας και Ιρλανδίας - Πιθανή πρόταση δυσπιστίας κατά της Μέι από το κόμμα της!

4