Τζορτζ Σόρος: Απόλυτος ναρκισσιστής ο Τραμπ, θέλει να καταστρέψει τον κόσμο

Τζορτζ Σόρος: Απόλυτος ναρκισσιστής ο Τραμπ, θέλει να καταστρέψει τον κόσμο

Ο γνωστός επιχειρηματίας τόνισε ότι οι Δημοκρατικοί θα πρέπει να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να μετακινήσουν τον Τραμπ από το οβάλ γραφείο

sor10
«Πυρ» εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ άνοιξε ο γνωστός επιχειρηματίας Τζορτζ Σόρος, χαρακτηρίζοντας τον Αμερικανό πρόεδρο «απόλυτο ναρκισσιστή», ενώ δεν δίστασε να δηλώσει ότι ο ρεπουμπλικανός πολιτικός και επιχειρηματίας, «θέλει να καταστρέψει τον κόσμο».

Ο Τζορτζ Σόρος μίλησε στην Washington Post, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ο τελευταίος διαχώριζε τη θέση του από τους υπόλοιπους ηγέτες της G7, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το θερμόμετρο της έντασης στον διαφαινόμενο «εμπορικό πόλεμο».

Ο γνωστός επιχειρηματίας τόνισε ότι οι Δημοκρατικοί θα πρέπει να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να μετακινήσουν τον Τραμπ από το οβάλ γραφείο.

Ο Σόρος ήταν ένας από τους βασικότερους χρηματοδότες της προεκλογικής καμπάνιας που έκανε η υποψήφια με τους Δημοκρατικούς Χίλαρι Κλίντον, δαπανώντας ούτε λίγο ούτε πολύ το ποσό των 10,5 εκατ. δολαρίων. Οι δε απώλειες κερδών που είχε, σύμφωνα με εκτιμήσεις, από την ήττα της πρώην «πρώτης κυρίας» και υπουργού, ανήλθαν στο ένα δισ. δολάρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης