Ο Ντένις Ρόντμαν στη Σιγκαπούρη για τη συνάντηση Τραμπ-Κιμ

Ο Ντένις Ρόντμαν στη Σιγκαπούρη για τη συνάντηση Τραμπ-Κιμ

Θα μεταβεί μία ημέρα νωρίτερα, στις 11 Ιουνίου και «θα διαδραματίσει ρόλο στις διαπραγματεύσεις», δήλωσε ανώνυμη πηγή στη New York Post

den05
Παρουσία του Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος έχει αναλάβει το ρόλο του άτυπου διαμεσολαβητή για τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Βόρειας Κορέας, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου, στη Σιγκαπούρη.

Ο άλλοτε σπουδαίος μπασκετμπολίστας του NBΑ θα μεταβεί μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή της ιστορικής συνάντησης και όπως αναφέρουν πηγές που επικαλείται η New York Post, «θα διαδραματίσει ρόλο στις διαπραγματεύσεις»!

Η ίδια πηγή υποστήριξε ότι και κατά το παρελθόν, ο Ντένις Ρόντμαν «έσωσε πολλές φορές την κατάσταση», κατευνάζοντας τις δύο πλευρές όταν έφταναν στα άκρα.

Πριν λίγες ημέρες, ο πρώην μπασκετμπολίστας δήλωσε ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν καταλάβαινε τον Αμερικανό πρόεδρο. Αυτό άλλαξε όταν εκείνος -ο Ρόντμαν- χάρισε στον ηγέτη της Πιονγκγιάνγκ για τα γενέθλιά του το 2017, το βιβλίο «Η Τέχνη της Συμφωνίας».

Η συνάντηση του Τραμπ με τον Κιμ θα γίνει στο ξενοδοχείο Sentosa Island, στη Σιγκαπούρη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης