Δίδυμες Βρετανίδες μέθυσαν στο Ντουμπάι και τώρα μπορεί να μπουν φυλακή για τρία χρόνια!

Δίδυμες Βρετανίδες μέθυσαν στο Ντουμπάι και τώρα μπορεί να μπουν φυλακή για τρία χρόνια!

Πρόσβαλαν τις γυναίκες των αραβικών χωρών και αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψή τους από αστυνομικούς

ntoumpai
Δύο Βρετανίδες δίδυμες αδερφές που εργάζονται ως δικηγόροι στο Ντουμπάι, αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης τριών ετών, μετά τη σύλληψή τους για απρεπή συμπεριφορά υπό την επήρρεια αλκοόλ, αντίσταση κατά της αρχής και προσβολή της δημόσιας αιδούς.



Οι 37χρονες Alena και Sasha Parker από το Λονδίνο εργάζονταν τα τελευταία χρόνια σε μια νομική φίρμα στο Ντουμπάι. Μέσω της διαδικτυακής τους δραστηριότητας και των φωτογραφιών που πόσταραν από την υπερπολυτελή ζωή τους στο πλούσιο εμιράτο, είχαν εξελιχθεί σε σελέμπριτις της τοπικής κοινωνίας. Ωστόσο το μέλλον τους τώρα φαντάζει αρκετά σκοτεινό, αφού ένα μεθύσι τους μπορεί τελικά να τους στοιχίσει πολύ πιο ακριβά απ' ό,τι νόμιζαν.



Κλείσιμο
Το επεισόδιο που έβαλε τις όμορφες Βρετανίδες σε μπελάδες συνέβη τον περασμένο Αύγουστο. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν κατά την έναρξη της δίκης τους εχθές στο Ντουμπάι, οι δύο αδερφές βρέθηκαν από τις αρχές να προκαλούν φασαρία μεθυσμένες στη συνοικία Αλ Μπάρσα.

«Αστυνομικοί που είχαν κληθεί στο σημείο βρήκαν τις δύο μεθυσμένες Βρετανίδες να φέρονται κατά εντελώς ανάρμοστο τρόπο, εμφανώς μεθυσμένες», εξηγεί η αναφορά της αστυνομίας. Η Alena Parker είχε τραυματιστεί στο χέρι και καθόταν σε ένα ασθενοφόρο, δεχόμενη τις πρώτες βοήθειες, ενώ η αδερφή της βρισκόταν απέξω και φώναζε.



Όπως κατέθεσαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, οι δύο 37χρονες αρνήθηκαν να συνεργαστούν μαζί τους. Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή ένας από τους αστυνομικούς έφυγε για λίγο για να φέρει τις χειροπέδες, οι δύο αδερφές επιτέθηκαν στην συνάδελφό του που είχε μείνει να τις φρουρεί. «Μου επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά, χωρίς κανέναν λόγο, και με έριξαν στο έδαφος. Όταν έπεσα τραυμάτισα το κεφάλι και τον αγκώνα μου» κατέθεσε η αστυνομικός.

«Ενώ τις μεταφέραμε στο περιπολικό για να κάνουν το αλκοτέστ, οι δύο γυναίκες φώναζαν και έβριζαν τις γυναίκες από τις αραβικές χώρες», συνέχισε στην κατάθεσή της η αστυνομικός, επισημαίνοντας ότι η μία από τις αδερφές τη γρατζούνισε στο χέρι με τα νύχια της.



Οι δύο αδερφές που παρουσιάστηκαν εχθές στο δικαστήριο δήλωσαν αθώες ως προς τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Αν όμως βρεθούν ένοχες αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης έως και τριών ετών, αφού στο πλούσιο εμιράτο η κατανάλωση αλκοόλ και η προσβολή δημόσιας αιδούς θεωρούνται αρκετά σοβαρά αδικήματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης